Spermicidne kondomy

Príspevok v téme: Spermicidne kondomy
AdamKrt

Su bezpecne spermicidne kondomy ? Jedna sa mi o to, ze neverim moc kondomom a pocitam vzdy, ze sa roztrhne a tak to istim chemickou antikoncepciou este /HAK nemozeme uzivat/.

Chcem sa istit, ze su pripady, kedy clovek z nejakeho dovodu nemoze pouzit chemicku antikoncepciu /kremy, capiky/ - pretoze ide napr. niekde, kde by to vytekalo po case a neni vhodne ist niekde s flakom na zadku, ci nechavat po sebe mastne odtlacky.

Tak ma napadlo, pouzit iba spermicidny kondom. Ale, kedze pocitam, ze aj ten sa mozno roztrhne, ake je to bezpecne, ked pocas sexu si to clovek nevsimne, ze praskne ? Nepocitam vtedy, ze by som ejakuloval v priatelke, ale vzdy vonku.

Mozu tzv. kvapocky lasky prezit pri roztrhnutom spermicidnom kondome ?

AdamKrt

To je cudne, pisu, ze su to ultra tenke a este extra lubrikovane. Ak je to vsak nejaka sucha lubrikacia, ako teflon, no tak dakujem pekne :))) Asi sa nan asi vykaslem a skusim nejaku klasiku.

malaalam

my sme ich mali a podla mna neboli dobre, netrhaju sa ani nic take, ale maju cudny povrch, taky suchy, kriedovy...malo lubrikovane, nam sa nepacili

AdamKrt

Mate niekto skusenosti s Lifestyles kondomami Ultra Save /spercmicidne s Nonoxynol-9/ ? Jedna sa mi o to, ci su spolahlive, ci sa trhaju, ked su tensie a ci mal niekto na Nonoxynol-9 nejake negativne reakcie organizmu.

www.lifestylesplay.com

niekto

tak ale co ti to pomoze ked to pripocitas ked to tam uz zapocitane je dostannes ucinejsiu antiku ako v skutocnosti je

a neverim tomu ze bu vyrobcovia odpocitavali teoreticku sancu otehotniet bez ochrany ....

AdamKrt

niekto:

praveze treba pocitat. Pravdepodobnost otehotnenia je 80-90 percent, co je dost, ale stale je to moznost, ktora v kombinacii s dalsou ochranou znizuje riziko tehotenstva, aj ked o minimum.

Inac, tych 2.8 ako strop som cital v:

www.sexus.cz

citujem:

"Pearlův index (tj. počet těhotenství na sto žen užívajících danou antikoncepci jeden rok) je u Pharmatexu velice nízký: 0,68 - 2,8 (oproti samotnému kondomu, u kterého je Pearl index udáván 4 - 14)."

niekto

hmm ta to zmenili lebo tam bolo 1 % aspon myslim

odkial mas ale to 2.8?

samozrejme ze to je ine ked ma zena 20 a ked ma 45

nemozes ale zmerat ucinost antikoncepcie bez toho aby sa tam priratala aj pravdepodobnost otehotnenia bez antikoncepcie
aj preto pearlov index velmi zavisi na pozorovanje skupine ludi

myslim si ze priratat tych 80 90 % ti tu presnost moc nezvysi prave naopak

alzbee :oP
btw nemozes mi ten papier poslat este raz ale tento raz mi sem vloz ten link ktory sa zobraze ked dokoncis nahravanie :) inak to nemozem stiahnut

AdamKrt

alzbee:

dostat do druheho stavu zenu dokaze hadam kazdy pako. Vnimavemu partnerovi zalezi na partnerke a pristupuje k tomu zodpovedne.

Ako sa hovori, nahoda je blbec. Radsej k tomu pristupovat trosicku "vedecky", ako cakat nezelane prekvapko :-)

Divim sa, ze zenam na tom zalezi este menej, nez muzom :) A prave naopak, zien sa to najviac tyka, tak tie by mali byt v tomto vzdelane od A po Z. :)))