ako schudnut v usa

sos

pauli...ak si este tam, v usa okrem fastfood je urcite lepsi vyber zdravych jedal ako u nas.
(okrem ineho ovocie z brazilie a z kadejakych inych vysnivanych krajin ma kratsiu cestu a je teda menej zasvivnene)

sos

Ty, poradca, nechcem byt neprijemny (ale asi budem), lebo ist o 12 kg za 3 tyzdne je jednoducho zdravotny risk.
Ako chces potom radit, ha?

xax

Hi no mozem ti poradit len takto -musis mat viac pohybu cize chod do GYMU-Fitka alebo behaj no proste pohyb OK,ja som tiez v USA a tiez som mala taky problem ale uz je prec lebo hlvane v mojom pripade bolo strava cice aj ty musis si zmenit stravu jec len zeleninu,kuracie prsia ,ovocie ,no proste nie cestoviny,nie pecivo a pij vela vody a uvidis ze vysledky budu...drz sa!

salonka

Ja zijem v GB, je to asi podobne ako USA, fastfoofy a auta, ale drzim sa stale na konstantnej vahe 50 kg pri v.170 cm. Varim si sama, obcasjem von, chodim cvicit do posilovne a mam dost ubehanu pracu, da sa to robit vsade ak chces.

cherry

Ja neviem pauli. Ja som bola v usa 5 rokov a práve tam sa mi podarilo schudnuť neuveriteľných 20 kg. Jednoduch práca, problémi,smútok za všetkým čo ostalo doma... no v podstate som bola rada že vyzerám k svetu a to posilnenie sebavedomia. No paráda. Jedno ti poradím nejedz fast food radšej našu domácu stravu a hlavne piť veľa, veľa vody. Podotýkam vodu a nie ich sladké .... Hlavne celý deň som bola na nohách a akurát večer príšla uľava od denného zhonu a relax a hlavne vtedy nepodľahni prejedaniu sa.

daisy

Ja zijem v usa tri a pol roka, partner 13 rokov. Varim slovensku stravu, kupujeme slovensky chlieb...hamburgerom sa vyhybame a autom chodime len do roboty, ja do skoly vlakom...Cvicime.

Poradca

Pracujem v oblasti výživy a správneho stravovania a poradiť Ti na 100% viem. Ozvi sa na e-mail vnutorna.vyziva@centrum.sk a napíšem Ti o tom viac lebo tu je málo miesta. Máš 100% garanciu výsledku, bez problémov to dostaneš aj v Amerike mám s tým skúsenosti na aj na Novom Zélande. Ja sám som pomocou toho dal dole 12kg za 3 týždne.Tak ak to myslíš vážne ozvi sa na e-mail.