Rozvod rodičov ?

Príspevok v téme: Rozvod rodičov ?
nelly15

Dobry,nenašla som vhodnejšiu temu,tak preto to davam sem

Problem nesuvi so mnou ale s rodičmi.Su spolu už 17 r.z toho teraz "oslavovali" 13 vyročie svadby.V ich spoločnom vzťahu je takýto ale problem:

Mama má už asi rok take nalady dost zle nekomunikuje s otcom,so mnou len tak okrajovo,niekedy su aj dobre dni ale viacej je tch zlych.Otec mesačne zaraba cca 500 eur matka tak isto,maju dve požičky a otec má ešte jednu stalu brigadu a zarobi asi okolo 1000 eur za mesiac.

Matka nadava že stale len pracuje a že peniaze nepotrebuje,že nepotrebuje handry,šperky.Tak otec bol častejšie s nou chcel jej pomahať atd ale zasa mu nadava že si vie šetko urobiť....

Otec ju ma velmi rad je to ten typ čo miluje nadovšetko a všetko robi len pre nu,ale už je ozaj dost zufali každu kominikaciu mama ignoruje.

Ked sa rozpravam s mamou hovori že je to len zle obdobie a bla bla ale to zle obdobie ma ona viacej na svedomi no povedzte kebyže manželka s vami nekomunikuje tak by ste radšej netravili čas pracou ?

Ja som tomu na začiatku roka možno ešte pridala,mala som problemy s sebapoškodzovaním takže je odmerana už aj ku mne a ked vidi čo i len na mne škrabanec hovori že ma pošle na psychiatriu.

Zistila som že ocino začal navšetevovať nejaké stranky eroticke teraz mu to ozaj nemam za zle ,matka nevie o tom

Nevera nebola ani u jedneho z nich otec vždy prejavoval lasku bozkami,slovmi,darčekmi,mama pomenej.

Poradila som mu nech ju pozve na večeru nech sa o tom porozpravaju,on cely vyobliekany ju pozval ona najprv že oky ale potom mu opet vynadala a nekomunikovala...

Neporadite mi ako by ste vy pomohli,oba určite stoja o svoje manželstvo ale nevedia asi ako dalej,otec teda radšej mlči,nechce ju rozčuliť

Dakujem

Libarka

Nelly,je mi luto,co prezivas a uprimne lutujem tvojho oca.Kedysi som zazila nieco podobne.Mamu som zacala nenavidiet a ked som s nou ostala chvilku sama,povedala som jej."Je mi jedno ako sa citis a ci mas problemy,lebo ani teba nezaujima ako je mne s ocom.Len ti chcem pripomenut,ze keby sa nieco stalo,tak ty ostanes sama,lebo ja pojdem s nim.A niekedy si to prajem aby to bolo co najskor".V tom vosiel do izby otec,ja som sa ku nemu otocila a povedala som mu " A ty si uz konecne niekoho najdi,nech si stastny.Toto nie je zivot".Je to uz davno,ale pomohlo to.Proste som jej povedala vsetko,nenavidela som ju za vsetko.Moj otec varil,pomahal upratovat,nechodil na pivo,jedine peniaze co minal,boli na noviny.