Slnečné okuliare - aké sa komu hodia?

Miro91

Teraz sú rôzne tvary moderné, ale slnečné okuliare, ktoré sú podľa mňa najviac univerzálne sú pilotky. Ja som si objednal tu www.hipsters.sk a hodia sa skoro každému komu som dal vyskúšať.

Lukáš

Ja som si kúpil slnečné okuliare z internetového obchodu www.letnyhit.sk a bol som spokojný a tovar mi navyše rýchlo prišiel. Preto ak máš záujem odporúčam ti tento e-shop.

mamuna01

Ja som natrafila na stránku -odkaz odstránený- kde sú dobre zhrnuté rady aj s fotkami a popisom aké okuliare sa najviac hodia roznym typom tváre.

[zruseny8]

najdi si taky stanok s okuliarmi kde ti poradia. ja som tak tento rok nakupovala..poskusala som si asi polovicu z vyberu, taka baba co ich predavam bola strasne zlata a mala s nami trpezlivost. ja mam taku svetlejsiu pokozku a tmave vlasy. mi neodporucala cisto cierne pretoze to by mi vsetko splyvalo a nesedeli mi. a mala pravdu. tak som zacala skusat kadejake extravagantne, a nakoniec som kupila okuliare s bielym lemom, okolo skla je trosku taky ruzovy lem -no nevidno ho moc, obrucky maju do polovice biele a take hrubsie, ale nie plne (cize vyplnene) - maju take prerusovane ciary, a ta cast co sa dava za ucho je cierna..
sklo je take vinovo az fialovo-cierne..skoro som zabudla, su na styl "srdiecko" alebo "letecke" ako to bolo spomenute v odporucanom clanku..celkom coolove, pacia sa vsetkym a mozem povedat, ze mi aj pristanu.

zabicka1611

treba pohladat v obchodikoch a poskusat..sama uvidis ci sa ti hodia..ja som tiez typ ze nie vsetko mi pristane ale odporucam vsadit na ciernu ..tou nic nepokazis :))

sade8

no niekto to nerieši ale ja ano, lebo som mala rôzne slnečné okuliare ale pripadala som si v nich divne tak som ich nenosila, na internete toho moc neni, chcela som iba vedieť váš nazor

zabicka1611

pohladaj na nete..tam su ukazky a clanky..a podla mna je to jedno..v dnesnej dobe to baby neriesia!! ved sa kukni..v mode su vselijake tvary a farbu odporucam bud ciernu alebo bielu....aspon uputas pozornost :D