Bolesť pri jedení.

Príspevok v téme: Bolesť pri jedení.
Jaaaaa

Trvá to už dlho čo ma bolí žallúdok keď prehltnem a ide mi to do ňho.Je to taká polesť,ako keby som ho mala veľmi malý a nezmestilo by sa to tam....
čím dlkšie jem,tak viac to bolí.a vždy po každom jedle sa musím ihneď napiť pretože voda mi pomôže aby mii to išlo dole.a musím sa napiť ešte aj preto lebo by sa mi začlo čkať...chcem sa spýtať je to normálne?čím to môže byť?má to niečo spoločné aj z tým že mi stále meška stolica???

Jaaaaa

pohladala som si trošku informácií o tej zalúdočnej kyseline..ale mna to nebolí po jedle.ale keď prehltnem...a je to aj podľa toho čo jem.Keď jem také tekutejšie tak je to normálne.ale keď napr chlieb...tak vtedy.

tip

Normalne to podla mna urcite nie je. Za normalnych okolnosti by sa ti to stavat nemalo. Kup si vlakninu Psylium volne predajnu v lekarni - doplnok vyzivy pomaha pri vyprazdnovani, na lacno rano pohar cistej vody, probiotika na upravu mikroflory, mozno mas aj zvysene zaludocne kyseliny. Najlepsie bude, ked pojdes k obvodnemu lekarovi a ten ta asi odosle na vysetrenie ku gastroenterologovi.