MEGASKORBICKA LIECBA-TEDA VITAMIN C

Peto T

radca: To nie sú žiadne "moje" teórie. To sú zistenia lekárov, ktorí túto liečbu využívali v bežnej praxi. Klenner, Cathcart, Cameron, Hoffer, Riordan, Levy a iní. Čítal som ich odborné publikácie v odborných magazínoch. Na túto tému vyšiel tucet kníh od skutočných odborníkov. Nemám dôvod im neveriť, keďže mne to funguje, a niektorým ľuďom v mojom okolí tiež.

slamkaa

Keďže som bola dnes (telefon.) v spojení s lekárňou, ktorú som spomínala minule, tak som sa pýtala na kys.askorb.,ktorú mi zohnali, že odkiaľ a aká ...
Odpoveď: Ide o farmaceutický produkt čistej kys.ask., ktorý dostanem v kelímku.
Keď šla potom známa do "svojej" lekárne pýtať kys.ask. poslali ju "kade ľahšie".
Záver: Nie je problém zohnať čistú kys.ask. na SK, len treba mať buď známu farmaceutku alebo natrafiť na ústretovú magistru, tak ako to bolo i v mojom prípade.

kosa

spravnejsim ako tzv odporucana davka by malo byt udrzovacja davka.

ta by sa mala pocitat na kg zivej hmotnosti, a aby sme sa neputali, treba styknut s SI systemom a pocitat 100g na kilo zyvej hmotnosti, co pri povecme 70kg dava 7000g dene, pri 120 kg to ide na 12000g dene, a kazdy rozumne uvazujuci vidi ze tento smer ( nehovorim ze toto je TEN PRAVDIVY ale urcite NEJE JE NEPRAVDIVY a treba rozumne diskutovat ci 120 kilovemu cloveku staci tolko to co 70 kilovemu) je realisticky a vjac je zalozeny na posnanju a bude aj skor pravdivy.

kosa

trosku sa vedomosti ohladom potreby vit-aminyv zatlacili do pozadja aj vzhladom na to ze zavadzaci zavjedli temu na odputanje od skutocnych vedomosti.

treba jasne a otvorene zdoraznit, ze tzv odporucane davky roznych vitaminov su vlasne KOMUNISTICKE BLUDY nakolko len za byvaleho rezimu nam njekolkokrat navravali ze ma byt vsetko JEDNOTNE A MALO.

tje mikrodavky kotre njektori diskutujuci uvadzaju su z odborneho hladiska nebezpecne nakolko laikom nahovaraju ze telu staci tzv mala davka vitaminu dene.

ze to neni je pravda dokazuje napriklad fakt hokejistu ci fudbalistu( pre nazornost) ktory beha po ihrisku a ma zvysenu spotrebu vody, ktoru musi nahradit samozrejme zvysenov spotrebov vody ( CIM ASI NE :))....

Faktom potvrdzujucim ze sa to zaklada na PRAKSOV OVERENYCH FAKTOCH je aj to ze velke fudbalove timy maju ludi ktori sa staraju o pitny rezim.

kaciatko7

mojej sestre v nemocnici boli akurat schopni podat vysoke davky glukozy v podobe infuzii (ktora, ako je vseobecne zname, je pri rakovine uplne nepripustna a rakovinu dokonca zivi!!) no, ale aj tohto je ortodoxna medicina (a jej predstavitelia) schopna...bohuzial

kosa

milan_ba,

moja mama ked trpela rakovinov, tak som zjadal od otca aby zaplatil medarom penjaze a aby dostala potrebne vitaminy v infuziji.

otec mi povedal ze lekar mu oznamil ze infuzija uz ma tjeto vitaminy atd.