ake maju byt dlhe vlasy?

brckaaaaaa

carrie.... ja mám spálenú ofinu od žehlenia a to brutálne. vpredu má už len cca 1 cm a nerastú mi vôbec, len sa lámu, totiýž to za rok mi vlasy vôbec nepodrástli. poskúšala som už kadejaké šamp. na rast vlasov, ale nič nezabralo. neviem čo s tým, rozmýšľam o predĺžení, ale neviem. koľko by ma to vyšlo?

carrie

no rozpravala som sa s kadernickou a vravela som jej ake mam vlasy.Tak mi povedala ze ponapajame na tie vlasy co su dlhsie a tym prekryjeme kratke Ze to nejak skusi.Ja mam len par spalenych na temene tie su velmi kratke lebo som predtym vela farbila na blond ostatne mam tak 5-6cm to by malo byt ok.Vraj mala nedavno klientku ktora mala uplne kratke vlasy a podarilo sa jej pekne nenapadne ponapajat.Tak mi drzte palce v nedelu pride.Potom vam napisem ako to dopadlo.

monikamonika

ano mala som predlzene vlasy, uz mam sice svoje dlhe, ale mamka si davala a tiez musela chvilu čakat aby jej dole troska podrastli desat cm je minimum určite ti tolko treba aby boli spoje dokonale prekryte a odnikial ti nevytrčali dva cm je zufalo malo, na to by ti vlasy určite nikto nenadpojil

tamka

carrie: Musíš mať 10 cm lebo ak by si mala len 2 cm tak to by som to nemala čím prekriť, takže 2 cm je určite málo.