Chronicky zapal zaludka

martinaki

ja ani neviem co mam povedat prave ze potrebujem pomoooc nie som dajaka pubertacka ktora sa chce len vyspovedat!som 4rok v grecku som rok zasnubena idem sa vydavat a mala som ... co mi doktory povedali chronicky zapal zaludka prekonala som aj helikobaktera ale to bolo nic potom mi praskli ani nie o rok zaludocne vredy doktory niesu na vine ale ja nerespektovala som ich ale terazzzz je mi hrozne v poslednej dobe z bolestami kracam!!krvacam z konecnika je to strasne vela krvi aaa ja sa pomaly zacinam bat o moje zdravie ja viem ze mi zas praskli vredy ale tu doktory v gecku nestoja zanic.bojiiim sa velmi preto ze som nedodrziavala nic stoho co mi povedali lekari na slovensku

jaja_jaja

Missinka, asi by bolo vhodnejšie vyprať si črevá- čo znamená detoxikovať, než vyprať mňa z fóra? Pravdepodobne nevieš čo je to kódex správania sa. Na mladunke dievčatko takéto slová ako vyprať niekoho od niekadiaľ nie je bohviečo.
Ak sa Ťa to dotkne, ospravedlňujem sa.

Zdravý tráviaci trakt zabezpečuje
absorpciu výživných látok
z konzumovanej potravy do krvného
obehu. Aloe vera má prirodzené
detoxikačné schopnosti. Pravidelné
pitie Aloe Vera Gelu môže zlepšiť
funkciu čriev, zvýšiť absorpciu
proteínov a súčasne znížiť výskyt
nepriateľských baktérií – to všetko
prirodzenou cestou! Aloe vera
má rovnako priaznivé účinky pri
pálení záhy a ostatných zažívacích
problémoch.

jaja_jaja

Missinka,myslím že si tu môže napísať každý svoj názor na to s čím má dobré skúsenosti. Ako vieš že myslím na svoj zisk? Odkiaľ si to vlastne vzala? Ja som si to kúpila tak ako si ty kupuješ v lekárni produkty-lieky, ktoré ti predpísal lekár. Vzhľadom na to, ako píšeš že si ešte mladunká je mi ľúto, že osočuješ napr. konkrétne mňa. Ja ti predsa nič nenútim a ani neponúkam. Je tu veľa informácií, a každý sa podelí s tými s ktorými má skúsenosti. Mala by si sa naučiť nevšímať si veci, ktoré ťa nezaujímajú.

AdamKrt

Mozes skusit caje, alebo tinktury z jablcnika praveho. Pouziva sa ako pri zaludocnych vredoch a problemoch so zaludkom, travenim, atd..

Ale ma pozitivny vplyv aj pri zmensovani bolesti pri menstruacii, ci uziva sa stabilizuje srdcovu aritmiu.
www.bylinky.sk
www.sk2.goo.cz