Zapaly mocovej rury po pohlavnom styku

Príspevok v téme: Zapaly mocovej rury po pohlavnom styku
Danlia

Prosim Vas,chcem sa spytat ci tento problem mam len ja alebo kazda druha z nas.Odkedy som zacala mat pohlavny styk dostala som som akutny zapal mocovej rury.Preliecila som sa ATB a myslela som ze problem sa vyriesil.Lenze nastalo obrovske sklamanie..Po kazdom opakujucom sa pohlavnom styku sa objavi bud na prvy alebo druhy den opat pri moceni palenie,obrovske nutkanie na mocenie.Teda priznaky zapalu mocovej rury co ma dost odradza od dalsieho styku.Jedina zachrana je Majoranka.Dam vyluhovat bylinky a pijem..potom vsetko prejde.Nechapem ako by sa dal tento problem vyriesit raz a navzdy lebo takto trpim len JA a nie moj parner.

rovinka

Ja som to mavala tiez. Teraz to nejak preslo samo, ale sama neviem, ako. Upravila som si celkovo jedalny listok a jem zdravsie, aj sa pravidelne hybem. A uz s tym problemy nemam.

alexandrisko

ahojte, ja mám presne tento problém už asi rok .. s priatelom sme spolu asi rok a pol, rok a pol spolu pravidelne spávame .. tieto problémy sa objavili asi pred rokom a odvtedy tu sedím v bolestiach (tých, čo nepotlačili tabletky) už asi piatykrát .. vždy po sexe sa vycikám a umyjem. nechcem už brať antibiotiká, mala som ich už naozaj veľakrát, neviete poradiť, čo okrem urologického čaju by mohlo zabrať?
ako lúhujete ten majorán? priateľ tiež žiadne problémy nemá, už som celkom zúfalá, lekárka mi povedala, že sa mám dať sledovať k urológovi a na nefrológiu sa dá poslať až po roku sledovanie u urológa ...

LULU2

Ahojte - na ten prvý príspevok - takisto tým trpím, a vážne zaberá sa po styku vycikať a poriadne okúpať - pretože ten zápal spôsobuje bakteria E-coli, ktorá sa nachádza prirodzene v konečníku a tam nie je škodlivá....na iných miestach to ale neplatí, no naozaj stačí sa poriadne po každom styku osprchovať a bude po probléme :)

Titti

Ja som mala prvy sex pred dvoma tyzdnami,odvetdy spolu pravidelne spavame a stalo sa mi to vcera, presne,co opisujete.
Palenie,nutkanie na mocenie,....
Mam s tym ist za gynekologickou alebo za vseobecnou?
Dakujem...

engy

po aj pred stykom sa vzdy umy a vycuraj, ja som to tiez mavala zabrali mi az ATB CIPLOX odvtedy mam pokoj a beriem tiez probiotika LAKTOBACILY a u nefrologa si s tym bola?

Danlia

Mno problem je v tom ze sme skusali uz aj s kondomom aj bez a stale bolo to iste:( preto som uz zufala..Vkuse sa nalievat cajmi ma uz nebavi..lebo ak ich uzivam stale nemusia uz zabrat..kupila som si aj URINAL a vobec nevidim ziadne zlepsenie..stale sa to opakuje a divim sa ze prave mna to zasiahlo.Uz som to riesial aj s priatelom, bala som sa ci nieje on nejaq nakazeny ale kedze sme skusali aj s kondomom a nemalo to ziaden efekt taq vylucujem to.

AdamKrt

Pouzivas kondom ? Je partner zdravy ?
Mozno mas oslabenu imunitu.

Inak mozes uzivat do posvy chemicku antikoncepciu Pharmatex, ktora nici bakterie, viry a zaroven aj lubrikuje. To by Ti mohlo pomoct.