Zápaly močového mechúra a dovolenka pri mori

Príspevok v téme: Zápaly močového mechúra a dovolenka pri mori
moje

Prosím o radu. Pred 2 mesiacmi som mala zápal močového mechúra, brala som antibiotiká. Teraz ma zasa začína pobolievať, nič ma neštípe ani nepáli, len ma pobolieva a cítim sa nepríjemne, to mám zasa ísť na antibiotiká? Strašné. O dva týždne máme ísť na dovolenku k moru, ako sa tam mám kúpať, keď voda v mori je studená a čo keď ma to tak chytí znova:(Fakt si dávama pozor inak, chodím stále naobliekaná, poraďte prosím:(

moje

Ďakujem za radu, kúpila som si aj urostap rapid ci co to je a včera som išla pre istotu aj obvoďákovi, ale tak on ma hneď odbil a bolo, čo už:) Snáď to tam zvládnem:))

fredericca

Skus urologicke protizapalove caje, ak za par dni neprejde tak urcite skoc k lekarovi. Na dovolenke sa radsej nekup, staci sa ovlazit vo vode,co ak ta to tam este viac chyti.

mentolka123

ja by som ti poradila obličkovú očistu - veľa červených melónov a čierny chlieb, alebo peruánske čaje - dostaneš vo vybraných lekárňach, majú silný účinok, ale vyplavia všetko, čo spôsobuje zápal... nechcem propagovať ako všeliek, ale mne to pomohlo....... Antibiotiká sú začarovaný kruh, narobia dobre, ale rozladia organizmus, narušia črevnú flóru..... pokiaľ nie je akútne, na ATB by som sa nedávala... to je ale len moja vlastná skúsenosť

cica_mica

Dalsia zazracna stranka kde je liek na vsetko, pomaly aj proti smrti? Hippokratin, toto nie je nahodou reklama? pravdila fora nic?