Akupunktura je ucinna na 10 %

Príspevok v téme: Akupunktura je ucinna na 10 %
Macca

Eliz napisal/a:

Rada by som sa dotkla vety ktora znie vo vyzname ze americki vedci potvrdili ze akupunktura je ucinna na 10 % pacientov.Pani doktorka by mala byt natolko vzdelana aby doplnila facty. Ktori americki vedci by pustili do eteru takuto informaciu? NASA uz 20 rokov robi vyskum na lieceni energiou kde je akupunktura zaradena a stale viac potvrdzuje neobmedzene moznosti liecenia akupunkturou. Samozrejme, alopaticka medicina ahlavne farmacia ktora v nej dominuje straca kazdy rok obrovske mnozstvo klientov a tak sa bohuzial stava ze aj vzdelani doktori su schopni zo seba vysekat takuto primitivnu vetu. Liecenie acupunctury ihlami sa pomaly a isto prenasa na na liecenie photonmi cez akupunkturne body. Je to novinka a s istou buducnostou.Lekari iste budu ohyzdne bojovat aj proti trendu v naturalnej medicine nielen proti tradicii. Kto si moj clanok zapamata o par rokov si na mna spomenie. All the best MUDRi lekari. Ja som z toho isteho prostredia ,rozdiel medzi nami je iba v tom ze moje vzdelavanie neskoncilo pri prebrani diplomu. Vrele odporucam kazdemu z podobnymi nazormi ako ma tato pani doctorka aby sa dalej vzdelavali a garantujem im ze budu sami omnoho stastnejsi a hlavne stastnymi ich urobi pomoc pacientom nie nizke intrigy.Good luck kazdemu kto sa snazi historiu naturalnej mediciny odpisat. Nepodari sa. Mame na svojej strane zakladnu zlozku zivota a existencie-energiu. Alopaticky prelozene ATP.Skuste si to prestudovat .Najnovsie vyskumy totiz dokazuju ze ATP nedostatok je dovodom skoro vsetkych civilizacnych ochoreni.Energeticke liecenia su zalozene na stimulacii tvorby Adezino-triphosfatu ,/ATP /v celularnej mitochondrii. Hovorim o professionalnej naturalnej medicine based on electromagnetickom networku ludskeho tela, nie REIKI.

Sorry ak som bola tvrda. Dotyka sa ma hlupost tzv. "MUDRych." Zhadzuju totiz vsetkych ostatnych.

Dina.

mozno

Vie mi niekto odpovedať, prečo v Číne existuje aj alternatívna medicína, keď je tu akupunktúra. Pýtate sa na názory američanov, veď tí sú v rámci histórie poznania akupunktúry tiež len novici.
Uznávam pozitívne výsledky akupunktúry, no nie z vyjadrenia američanov, kde je názor tvorený na základe prílivu peňazí. Čo tak spýtať sa na názory európskych odborníkov v tejto oblasti.

mjannik

zdá sa mi ,či by nebolo dobré tu vysvetliť princípy akupunktúry,aby si aj menej znalí akupunktúri urobili lepší obraz o akupunktúre a zmenili na ňu názor

mjannik

ešte treba dodať,že akupunktúra je schopná vyliečiť veľa chorôb s ktorými si nevie rady západná medicína a to už znamená veľa

RNG

janik, suhlasim. Zialbohu je plno takych co maju len kratke zaskolenie a tiez takych, co odporucaju akupunkturu tam, kde velmi nepomaha a najdu sa aj taki, co dokonca akupunkturou poskodia.
Osobne som za stimulaciu nervovych centier akupresurou, elektrickymi vybojami a podobne, kde sa nepichaju ihly a predsa je nervstvo ovplyvnene.
Zialbohu toto je este "v plienkach" , kdezto akupunktura ma casto uspesne a mnoho staroci masivne pouzivanie v urcitych castiach sveta.
A zapadna medicina vzdoruje akymkolvek zasahom do ich symptomatickych diagnoz a symptomatickeho liecenia, hlavne ked sa jedna o prirodne a lacne metody.

mjannik

prosím vás,kde to beriete-účinnosť akupunktúry by mala byť cca 87-92 %- 10% musí dosiahnúť aj veľmi slabí začiatočníci akupunktúry.Chybou je,že akupunktúru začali robiť málo vzdelaní v akupunktúre,tu nestačí ísť na nejaký dvoj či troj mesačný kurz,ale treba ju študovať celý život.Akupunktúra je síce zložitá,ale po hlbokom štúdiu a pochopení princípu, musia prísť úspechy v liečbe.Zamyslite sa ,prečo chcete akupunktúre ubrať z jej širokej možnosti liečiť celý organizmus a teda aj také choroby ktoré západná medicína nevie.Pochopiteľne,že sú oblasti kde je akupunktúra neúčinná napr.pri vývojový alebo vrodených chybách a pod.ale to sú extrémné prípady-obecne platí to,čo som napísal na začiatku.Neveriací Tomáši,keď pripúšťate 10%, prečo nechcete pripustiť viac,veď princíp liečby pre 10% je ten istý ako pri tých 90%-tách,to teda znamená,že keď vylieči 10% z princípu m u s í vyliečiť viac!!!!!!!!!!Zdraví Janík

Macca

RNG napisal:

viem, ze to sem nepatri, ale musim na to napisat nazor. Zialbohu, dnesny svet cely bezi na peniazoch a mnohi v zdravotnictve pouzivaju nespravne a neucinne metody na zvysenie obratu

Akupunktura nie je vynimka.

Nie je to vseliek a nie vsade je pouzitelna a ucinna.

To iste plati pre rozne lieky a doplnky. Nespravne pouzite nemozu predsa pracovat.

Keby sa tieto vsetky metody pouzivali len tam, kde su spravne a ucinne, boli by kladne ucinky percentualne podstatne vyssie.

To bez ohladu na to, ci to cislo(10%) je pravdive alebo nie.

Nemam k dispozicii statistiku, ktora by to podlozila alebo vyvratila.

Ale osobne poznam plno ludi, ktorym to pomohlo a tiez hromadu(viac), co im to nepomohlo.