Spermie štípu?!

Imro725

Stať sa to môže, môžeš mať napríklad alergiu na nejakú zložku ejakulátu. Treba odsledovať, ak sa to bude diať pravidelne tak navštív lekára.

prente

Tablety na zvětšení objemu semene - track.maxatin.com že som videl rozdiel už v niekoľkých dňoch ... Za mesiac, to už bol veľký rozdiel. Osobne som celkom spokojný s tímto produktom.

Ivulajda

Pokial je muz zdravy, nema ta co stipat.Moze mat minimalne chlamydie a dalsie sex.prenosne inf.Kedysi som mala tiez tento problem,stipalo ma vzdy,nasli nam ureplazmy,mykozy,chlamydie.liecba Atb oboch.zial,vzdy si odnasame viac my..

karina

aj beriem hak a priateľ sa aj tak robí mimo- na bruško- lebo je to čistejšie. utrieme a môžeme sa mojkaťˇ, a ležať jeden drúhemu v náručí celú noc. Lebo inak to zo mna vytekalo.
-
ešte ma napadlo, že ako rýchlo to z teba vyteklo?

saska18

no aj ja som nad tym uvazzovala aj ked mi to ta baba hovorila ze ona ked dlhšie nema sex...a po case sa do nej urobi ju to stipe a potom ze pohoda..
ja už tu stresujem ze aka alergia a mykoza kks:( sak uvidime...ci ma to bude stipat aj nasdalej...ak si posva nezvykne navstivim gyndu inak to nevidim...ale doteraz som ani nevedela že nejaka alergia ci co vobec aj je...som si myslela že sa urobi a je...ne ze taketo stipanie vobec jestvuje...:D

dancaBB

ja by som skor povedala ze je to o tom ze posva neni ako keby navyknuta na to ze je nieco v nej ked dlho nemas sex..mna to napriklad boli ked sexujem po dlhom case...proste je taka stiahnuta ze ked sa do nej zasunie penis tak to chvilu trva kym si zvykne.predsa len penis je dost velky a hruby.ziadna mykoza ziadna alergia

saska18

pisala som si s jednou babaou ktora tiež bola natom ako ja že zacala bart tabletky secko..potom ked sa do nej partner urobil ju to stipalo a ze po case ju to preslo lebo ze nebola zvyknuta na take daco a ze teraz pohoda a stipe ju to ked už dlho nemaju sex a po case sa do nej urobi a potom ked to ma pravdielne ju vraj nic enstipe... MOZE BYT? ze je to len v tom? ze ziadna mykoza..nič alergia ze si len organizmus musi zvyknut na tie spermie???