Mozem si sama dat Norethisteron?

moon

Chcela by som sa opytat ci niekto z vas ma skusenosti s predpisom lieku norethisteron:) Idem na dovolenku a nerada by som si ju kazila menstruaciou :( Neviem ci mi gynekolog moze predpisat tento liek aj bez zdravotnych tazkosti, myslite, ze ano? Nie som si tym ista.

štvorlístok

neriešim zastupovanie, ale lieky, lekárka čo ho zastupuje ma preplnený kalendár, a podľa nej nie som urgentný prípad, takže tak

PAPAGAJKA

cajik tabletky maš začat uživat 3 dni pred menzesom ked sa ti už začali je to už zbytočné.ak ich začneš brat menzes nedostaneš .mam to overene

cajik

Dakujem slniecko. No lenze problem je ten,ze ja nemam pravidelny cyklus..vacsinou mam 30-32 dni,fakt malokedy sa stane ze 28..no co ked sa stane prave teraz ?!...hmm..

slniečko 111

cajik ,keď už začneš krvácať,je už úplne zbytočne začať brať norethisteron.Pretože už to nezastavíš.Treba si ho vziať cca 2 dni pred menštruáciou.Na to ma lekár upozorňoval,že treba skôr,lebo keď už začneš krvácať už nepomôže.Keď môžem poradiť lepší je Duphaston,ľahšie sa znáša.Aspoň ja som ho ľahšie znášala ako Norethisteron.