ODVOLANIE

karinnn

ak je to tak ako pises, ze si nevyhovela pre neuspech na prijimacich skuskach, tak budes zbytocne posielat odvolanie, lebo sand a ze by ta zobrali je vazne minimalne. keby to bolo pre nedostatok miesta, to by uz bolo lepsie. lebo napr ked musis mat ja neviem mnimalne 100 bodov z testu aby si bola uspesna, a mas len neviem 80, tak proste si nespravila prijimacky,a tym padom koncis. niektore fakulty dokonca samy pisu, ze pokial si neuspela na prijimackach, tak ze odvolania neprijimaju, a je to podla mna aj dost logicke, ze vlastne co tam napises " nespravila som si sice prijimaciu skusku, ale aj tak ma vezmite" ? clovek ktory nie je schopny tu skusku napisat asi nema co na skole robit ( nevravim ze si blba, urcite sa pod to podpisal stres, alebo tak.... mna tiez neprijali, cize nepodcenujem nikoho moznosti a vedomosti :) ) ale ked chces vyskusat vyskusaj, nic za to nedas, ale velke sance podla mna nemas.

severanka

dobre si to napísala, ale veď povedz, na akú školu sa hlásiš... aspon odbor... ja po dnešnom zistení, tiež idem písať odvolanie :D :D :D

Odvolanie

Myslite, ze taketo jadro by bolo vhodne do odvolania?

Žiadam Vás o prehodnotenie tohto rozhodnutia, pretože som presvedčená, že mám schopnosti zvládnuť dané štúdium , o ktoré mám dlhodobo veľký záujem. O štúdium na xy som prejavovala záujem už počas stredoškolského štúdia na xx. Som presvedčená, že vedomosti, ktoré som nadobudla na tejto škole som schopná uplatniť počas štúdia na Vašej univerzite.