Obrusky na tvar sajuce mastnotu

Príspevok v téme: Obrusky na tvar sajuce mastnotu
ampulka

Ahojte baby, prosim vas, daju sa niekde na Slovensku zohnat take male obrusky do kabelky, ktore saju mastnotu z tvare? Ked som bola na rocnom pobyte v Cine, mali to na kazdom kroku, dost rozsirena a fajn vecicka, ale u nas akoby ani nevedeli co to je. Tam sa dali zohnat tieto obrusky aj od znacky Clean&Clear, co u nas maju tiez, ale nie tento vyrobok.

lochness

essence v DM drogerke ma take - taka oranzova rada nad stojanmi... ale mari sa mi ze ich uz nebudu predavat, tak sa po nich pozri cim skor :)

mnamka257

chod sa pozriet do dm drogerie-podla mna je to najlepsia drogeria s najlepsim vyberom a pokial to nebudu mat tam, tak uz asi v ziadnej drogerii.potom si to uz objednaj ked tak z internetu.

katie27

maju ich v Rakusku, zn. essence, ta znacka je aj u nas v DM len neviem ci konkretne aj tie obrusky. Potom ich kedysi zvykli mat aj Body Shope.

besna

kua ja som tusm hotentot... ved ty si si tie obrusky Clean&Clear nasla... Tak sorry :o)))

Ale aspon vidiet ze mam dobru pamat :o)))

besna

Pouzivam taketo obrusky od Mary Kay...

Najdes ich aj na ich stranke www.marykay.sk

Ich vyrobky sa ale daju kupit len cez kozmeticku poradkynu. Ak nemas kontakt na nejaku v tvojom okoli mozem ti dat kontakt na tu moju.

Inak pocula som uz niekde reklamu aj na taketo obrusky ale nemozem si spomenut akej znacky... tusim Clear&Clear alebo take nieco... fakt neviem... skus pozriet v DM drogerii, popripade sa ich na to tam spytat...

Inak tie obrusky su super, ja ich nosim vsade so sebou a aj cez makeup pouzivam...

lo

veď stačí kusok toaletného papiera alebo pap.servítky. Papierové vreckovky nie, tie nesajú. toto mám vyskúšané a funguje.