Ako si zachovať psychicke zdravie v spolocnosti samych blaznov?

dada.

Ked niektorým začne hrabať z penazi, tak su jak dive svine, ktore chcu viac a viac a su ochotne aj nohy lizať veducej. Asi len par nas tam je čo mame charakter a na ostatnych sa len smejeme. Sranda aj psychologiu už môžem ist študovať.

dada.

Jeeej vy sa bavite o praci? Ak ano tak aj ja mam v praci velku kravu veducu a telata sa jej prisposobuju, asi maju z toho vtierania väčšie premie. Ja sa jej nevtieram darčekmi ani ničim tak, mna z celeho srdca nenavidi. :-D

jajka001_

asi fakt treba mat stastie na spravnych ludi a drzat sa ich. a mozno aj viera pomaha. myslim ta osobna viera.
obcas mam pocit ze ja som ten blazon ktory sa drzi veci, na ktorych ostatnym vobec nezalezi. ale ked popustim zo svojich zasad, tak zradzam samu seba a ked sa obzriem spat, nemam z toho dobry pocit. ze treba ist tou svojou cestou, ci som blazon alebo nie... alebo nie? prisposobit sa? co zo mna potom ostane?

monica gazpio

Never tomu, že na psychiatrii je lepšie. Keď som chodila do školy, myslela som si, že mi pomôžu, ale taký veľký prd mi pomohli. Ťažko sa môže udržať duševné zdravie, ak si v izbe s babami, ktoré by ťa zhadzovali iba preto, ako vyzeráš. A vyliečiť sa ? Asi ťažko.

AdamKrt

To pises z nejakeho ustavu pre liecenie dusevnych chorob ?

Ako raz niekto povedal: "Vsetci su blazni, len ja som lietadlo".