Henna - ako často ju použivať??

brckaaaaaaaa

mnamka257

niekomu vyhovuje, no ja som poskúšala prípravky od nivai a o ničom, akurát vosk mám o mivei, na ten nedám dopustiŤ, ale inak nič moc.

a hennu si už skúšala?

zabicka1611

no ja mam čierne vlasy a dala som si čiernu ale že by mi ju nejak zviraznila tak ani nie..nespozorovala som nic take...:D a skusim to tej henny pridat olivovy olej..baby na nete mi to poradili ze by to snad malo pomoct..a ked nie tak jedine zastrihnut konceky..:((

brckaaaaaaaa

mne sa po henne v pohode rozčesávali vlasy a to som už balzam nedávala.

tiež super maska je aj od matrixu, mám tú fialovú.

zabicka1611... dávaš čiernu hennu? máš čierne vlasy? ja mám hnedé - skôr tmavšie ako svetlejšie, no dala som si hnedú hennu a o trošku mi vlasy zasvetlila a ja by som radšej tvmavšie, tak skúsim nabudúce už zmiešať čiernu s hnedou, lebo čierna by mi už asi príliš zosvetlila alebo dala na čierno, čo? a úplne čierne nechcem.

Mimi323

Zabicka, mne sa rozčesavaju v pohode. Dala si si nejaku masku alebo balzam?
Inak najlepšia maska je podľa mňa Genera.
A kedy si si davala hennu? Po dalšom umytí vlasov, by mali byť vlasy už lepšie.

qqq

Ďakujem, už som v obraze:) tými henovými šampónmi som myslela vlastne farbu na vlasy, ktorá je bežne dostupná v obchodoch, lebo niekde som čítala, že sa dá objednať aj čistá hena, ktorá sa ale musí ešte s niečím zmiešať a potom sa dáva na vlasy.

Mimi323

qqq, henna sa vymýva, neostáva navždy.
Aké hennové šampony mysliš?
Existuje hennový šampon, ale ten je klasický šampon na umyvanie vlasov, nefarbi. A potom je henna farba na vlasy a ešte existuje henna bezfarebná, ktorá ti vlasy vyživí tak ako farebná, ale nezafarbí ich.

qqq

Ahojte - mám tiež takú otázočku - chcela by som si zachovať vlastnú farbu vlasov - svetlohnedá, ale predtým som si dávala tmavú farbu - nie hena - čistá chémia a chcela by som zamaskovať ten prechod - napadla ma hena, ale chcem sa otýtať, či sa hena dá aj úplne vymyť z vlasov alebo tiež ostáva na stálo. A ďalšia otázočka - používate henové šampóny - bežne v predaji alebo čistú henu? Ďakujem - mám v tom chaos:)