Chut na omietku

katusa dnpo

Pocas prveho tehotenstva som jedla piesok, teraz pri druhom zas brizolit ked som vonku stale si trocu odlomim, mala uz ma 7.mesiacov je zdrava aj ked ja som sa bala aby jej to niejako neposkodilo. takze je to o tom ze organizmu nieco chyba a hlada si nahradu.

sisa1963

Ja zasa ked idem okolo stavby tak mam chut si dat trochu piesku alebo ho aspon ovoniavat..ale aj zem mi velmi chutne vonia...netusim co mi chyba,lebo jem vela doplnkov vratane vapnika aj zeleza..;-(

polepetkova

Laurina, az take absurdne to nie je.. ked som bola dieta, mala som znamych, ktorych deti oblizovali omietku az tak, ze mali na stenach flaky, kde tu omietku deti "zlizali".. a urcite neboli tie steny poskodene inym sposobom..

lienocka08

Fuha tak pozeram ake bizardne chute tu ludia mate. Ja mam zase nutkanie ochutnat tu spinavu vodu z kaluzi. Alebo ma zaujima ta voda, ked prsi co odkvapkava z kolies aut. Podla mna je to dost chore. Alebo ked odvzdusnujeme na jesen radiatory tak ta voda mi neskutocne vonia a mam chut ju ochutnat. Neviem co to ma znamenat, pride mi to chore..:/

pipinečka

Mám 15 rokov a jem brizolit..už dva roky v kuse najprv som ho očuchawala a potom som ho lizala jazykom nakoneec som skončila pri konzumovaní :) premna to je normalne ale bojíím sa to powedať mame aby ma nedala nekam na psichiatriu prosím vas poradte mi !!

gardenia

Keď som ja bola tehotná /pred 30 rokmi/, tak som mala strašne veľkú chuť na popol zo sporáka. Bývali sme s našimi na dedine, mali sme kachľový sporák v kuchyni a keď v ňom vyhaslo, normálne som jedla kúsky zhoreného dreva. Nebola som s tým nikde u lekára, len som si pomyslela, že mi asi chýba fosfor. Takže netreba z toho robiť takú vedu. Majte sa.

ela602

ja som v 6mesiaci a mám zas neodolateľnú chuť na hlinu.nezjem jej moc len si tak trošku odždibnem pre pre chuť.Može to ublížiť dietaťu?