Botoxom proti vraskam

Príspevok v téme: Botoxom proti vraskam
besna

Ahojte kocky,

chcela by som sa s Vami poradit kde, za kolko a s akymi skusenostami ste riesili vrasky na cele a medzi obocim.

Ja viem ze tento zakrok Vam urobia uz pomalicky aj na zeleznicnej stanici (mylsim botox) :o) ale rada by som pocula nazor dievcat ktore to uz absolvovali.

DAKUJEM za prispevky...

Monitaaa

fiona petulda
Zas dalsi ODRB!!!! V kazdej teme ohladom vrasok nova reklama na naplaste :D :D :D keby si si aspon nerobila tu reklamu tak napadne. Fakt neviem kto čakaš že ti to zozerie. Niekedy menej je viac a nie tak napadne rovnake prispevky pod seba, inač vsimla si si vobec, ze sa ti pod menom zobrazuje IP adresa? takze mozes si dať aj 30 nickov s paradnymi skusenostami....

letnicka

ariame a čo je to za krém s tým hadím jedom? ja som našla také krémy len na hojenie pomliaždenín a pohybových problémov. no a jeden od Mystar ale ten stojí cca 50€ a ty píšeš že ten čo používaš je lacný.

kačena 2

Dávam si robiť pravideľne čelo a som spokojná.Zo začiatku to vydržalo kratšie,teraz mi stačí raz za 7-8 mesiacov a pokoj.Okolo ust sa bojim,aby som nestratila mimiku,tam si dávam kyselinu Hyaluronovu.Hlavne na kutiky,aby som nemala usta ako buldog :=DD.

fenix1

co ja poznam ludi v mojom okoli,davaju si botoceutical,ci tak nejak sa to vola,boli na to reklamy v superstar myslim

ariame

Uz som tu na forum pisala, ze som mala podbny problem s vraskami. Vyborny krem ktory ja pouzivam je krem s hadim jedom. Ma vyborne ucinky,v podstate rovnake ako drahe kremy s botulotoxinom no cenovo je omnoho lacnejsi.

hakabaka

robia to skoro vsade to je pravda, ale nie vsade je to kvalitne spravene, po vpichnuti by si sa nemala vediet zamracit a vrasky pokial nie su20 rocne by sa mali vyhladit rsp. TY zblizka vidis ze si ich tam mala ale to je tak vsetko.
tiez hladam nejake dobre zdravotne stredisko, nechcem vyhodit 5ku za to aby mi to vydrzalo mesiac rsp. aby som to mala zle spravene