Ako priniest do dlhorocneho nasho vztahu vasen?

Príspevok v téme: Ako priniest do dlhorocneho nasho vztahu vasen?
ushko

ahojte vsetci.. o mesiac to bude 5 rokov, co som s priatelom. lenze, za tych par rockov som pribrala 10 kil, a ... trosku mu to vadi.. s tym momentalne neviem vela urobit, kilecka idu dole tazko.. ale .. mate nieco overene, co vam pomaha, ak mate krizy a podobne? ako mam navratit do nasho vztahu stratenu vasen, nech mu je proste pri mne super? dakujem za kazdu radu :o)))

nenne31

U nas je to podobne... sme spolu 6 rokov, o rok chystame svadbu, pretoze snubenec ma este posledny rok na skole. Ziaden sex, ziadna vasen... Je pravda, ze ked za mnou pride domov na vikend, tak mame stale za krkom rodicov, ale myslim si, ze chvilky pre seba by sme si vedeli najst aj inde a inak. Neviem, co mam robit... Som z toho smutna a nestastna. Ked mu to poviem, tvrdi mi, ze ho stale pritahujem. Kedysi mi pisal smsky ako po mne tuzi a tak.. Teraz mi uz nic take nenapise. Ked mu vycitam, ze mi nepovie, ze ma miluje, tak mi tvrdi, ze mi to nechce hovorit stale, aby som nemala pocit, ze je to zo zvyku.
Niekedy ani neviem, ci ten vztah este ma zmysel... jemu to nechyba, on si to vynahradza inak, s kamaratmi v bratislave, a pod. Ja ho tu doma cakam, chystam veci na svadbu a on... proste pride, necha si vyprat, navarit, ozehlit, sem tam mi da pusu a odide znova na cey tyzden prec.

aknitka

tak ja som na tom ešte horšie. ťaháme spolu už desiaty rok, z toho štvrtý manželský. on nebol ani na začiatku bohvie aký romantický, ale dnes už z toho mála čo bolo neostalo vôbec nič. žiadne objatia, bozky a sex len taký živočíšny, aj keď dobrý. a aj napriek tomu že to znie hrozne a mne to dosť vadí, viem že ma má rád. ono sa to asi vytratilo tým že nám pribudli starosti a neustále naháňanie sa za financiami. je to smutné, ale je to tak. vrátiť sa to nedá. proste on tvrdí, že sa poznáme dosť dlho a dobre na to aby ma musel uisťovať o tom že ma má rád. že keby to tak nebolo tak so mnou nie je. koľkokrát plačem že prečo je taký, ale to je ešte horšie. povedal mi, že nie je pubertiak aby ma furt bozkával, objímal a hovoril mi že ma miluje. že ak o tom nie som presvedčená po toľkej dobe tak mi to aj tak bude hovoriť zbytočne.
a myslím že už to robí trochu aj z trucu.

KristinaK

Preto,ze ti niekto povie,ze ta ma rad,to musi byt tak? Ja mam radsej ked mi to nehovori,ale podla skutkov to citim

micaa

No to by aj mna zaujimalo... Mna trapi ale viac veci. Napriklad kedysi mi napisal len tak ze ma lubi a to vzdy cloveka potesi. Teraz ked mu napisem ja tak nie je schopny ani len odzvonit, nic... A uz vobec nie odpisat nieco mile.
Celkovo je to uz ine... Inokedy nemal problem prist za mnou aj na 2 hodinky, teraz ked nepridem ja tak sa nevidime ani tyzden... Ked mu v pondelok poviem ze sa vidime asi az cez vikend, tak mu to absolutne nevadi.
Viem ze ma ma rad, ked sme spolu nerobi mu problem povedat mi, ze ma miluje, ale tie prejavy lasky mi uz proste chybaju...
Ako mu naznacit, ze to chcem ako bolo kedysi?

janekMY33

zena ktora chce muzovi privodit vasen musi byt ochotna sexovat hocikde kde si povie a hoci kedy a treba mu dobre navarit aj to pomoze

tibike

vasen bud je alebo nie je, treba u rozpalovat. mali by ste sa pokusat robit vztah a lasku tak, ako za "mlada". ale ak ste taký cas, tak mozno ani nechyba, len uz veci nazyvate inymi slovami...