Močové cesty

Príspevok v téme: Močové cesty
summerflow

Dobrý deň. Potrebovala by som sa poradiť. Mávam často zápaly močových ciest, som náchylná na tieto veci. Stačí, ak ma prefúkne, ochladí sa, hneď s tým mám problém, hlavne bolesti močového mechúra, vaječníkov, následné pálenie pri močení a podobne. Týka sa to "dolného ústrojenstva", ako je močový mechúr, močové cesty, vaječníky, ale tiež kríže a obličky. Preto by som chcela užívať nejaký prírodný, ale silný preparát, ktorý by mi celú túto časť poriadne vydezinfikoval, úplne "vyčistil", zbavil kadejakých baktérií a podobných záležitostí, ktoré to pravdepodobne spôsobujú. čo by ste mi poradili, niečo zaručené, prírodné? Veľmi pekne ďakujem za pomoc a rady.

mona7778

ja uz pol roka popritom uziavam Wobenzym brusnice a kadeco verte mi ze keby sa dalo tak v lekarni necham celu vyplatu len aby ma tohto zbavili, samozrejme kazdy radi inak a vysledok je rovnaky furt sa to vracia

mascha

ja by som odporúčala obličkovú očistnú kúru,ináč sa zo začarovaného kruhu zápal, ATB,candida nedostaneš

mona7778

ahojte, uz pol roka sa trapim s opakujucimi sa zapalmi mocovych ciest, uz som fakt zufala, vzdy to pride tak necakane z hodiny na hodinu, snazim sa teplo obliekat sukna uz ani neviem co je stale nosim ladvinak nesadam na studene, aj novy v teple.
Ked ma uz poslali k urologovi tak sa ma spytal aky mam prud mocu, tak som povedala ze mensi ako bol kedysi tak mi hned zvacsil mocovu trubicu (celkom bolestive) a nasadili zasa ATB.
Stale necitim ze by to bolo v poriadku nemali ste uz takyto problem niektore? ako ste ho riesili.

RNG

ja nie som ziadny liecitel.
Ja sem len davam nazory roznych lekarov a ich prakticke navody, ktore clovek od nich dostane, ked si objednava ich pravidelne periodika. A sam to pouzivam s uspechom na sebe rodine a priateloch.
Momentalne mi chodi osem periodik(dvojtyzdeniky a mesacniky)a obcas si kupim knizku aj od druhych.
Zaujimam sa samozrejme len o takych co maju metody velmi rozdielne od ostatnych lekarov.
A tu na fore sa s tym podelim s krajanmi.
Teda takymi, co maju zaujem o inaksie lekarske nazory, ako dostavaju od svojich lekarov.

RNG

Inac niektore moje nazory jeden z citatelov zaradil na stranku -odkaz odstránený-
takze tam mas trochu prehladnejsie niektore z mojich prispevkov, ktore sa na tomto fore velmi rychlo zahadzu a nikto nie je tak usilovny ze by sa hrabal cez desiatky stranok spat.

RNG

Nie,nie som ziadny lekar, ale inzinier, tj som amater v medicine, "doplnkar"
Sem davam informacie z lekarskej literatury, ktoru odoberam uz vyse 16 rokov od lekarov, co sa specializuju na liecenie hlavne prirodnymi potravinovymi doplnkami alebo metodami inaksimi, nez tie, co sa ucia na medickych fakultach.
Proste aj na tomto fore "doplnam" zo znalosti a prakse lekarov ktori nepatria do hlavneho prudu organiziovanej mediciny a predsa su velmi uspesni, casto ovela viac, nez hlavny prud mediciny. Ved nakoniec preto si aj zvolili ine, ucinnejsie metody. Medicky priemysel a farmaceuti ich chapu ako spinavu konkurenciu a potlacaju ich, kde sa len da.
Aspon oficialne, lebo napr v USA najvacsi spotrebitelia doplnkov su (potichu) lekari

RNG

vyse 80 % candidy je v crevach, ked ju tam nevybijes a nenahradis probiotikami, nezmizne ti ani inde v tele, lebo sa ti v crevach nevytvori dost protiklatok a nakaza je cely cas okolo nas, v kazdom bazene, novom pradle, sexualnom styku dokonca moznost prenesenia z analneho otvoru do vaginy pradlom(gatky sa posunu a uz to tam je.)

RNG

Ako som povedal, zinok, selen jod , probiotika, to vsetko zvysuje imunitu
A vyssia imunita=menzia moznost nakaz.
Vybit streptokoky bez vybitia dobrych bakterii sa da napr roztokom Citricidalu(35 kvapiek na liter vody, vypit po malych glgoch od rana do vecera, na noc si dat probiotika s jablkom.
Ale ked sa jedna o kandidozu, treba prejst cez kompletnu protikandidovu liecbu, tj bezsacharidovu dietu, s plno kokosovym olejom(minimalne 3 lyzice denne) oreganovym olejom citricidalom(GSE) a na noc probiotikami s jablkom.