Nebáli ste sa...?

Príspevok v téme: Nebáli ste sa...?
Thierry

Čaute. Chcem sa len opýtať, ako u Vás vyzeral prvý sex (nie panenský) s partnerkou, ktorá si dala prvýkrát antikoncepciu (prvýkrát po začatí účinkovania). Hlavne ma zaujíma, či ste sa nebáli pustiť to do nej, predsalen je to riziko a nikto nikdy nevie či to už účinkuje a či je to 100%-né...aký to bol teda pocit pri prvom vystreknutí do partnerky?

mellinda

Nebali sme sa vobec, a hned ako som zacala uzivat, tak sa do mna robil. Ved na to ta Hak je. Ak jej neverite, nemusite uzivat a chrante sa inak.

dancaBB

ked tej antike neverite, naco ju berie?to nie su lentilky....ak si ju dala prvy den menzesu, tak by mala byt chranena uz od 1 dna..ak si dala 2-5 den, este tyzden je taky neisty...nech veri doktororvi...tie tabletky maju 99,9 % spolahlivost pri SPRAVNOM UZIVANI, opakujem pri spravnom, NIE pri zabudani, pri chlastani kazdy den, pri castom uzivani antibiotik, vracani, hnackach atd
a ked sa bojis tak to do nej nepusti a mas po probleme...myslim si ze vas sex to nezkazi

micaa

Urcite to do mna nepustal hned po tych 7 dnoch, najskor ho predtym vzdy vybral... Potom postupom casu sa to sem-tam podarilo a teraz to neriesim.
Ak ju berie minimalne tyzden a tak ako ma, nemate sa coho bat.