NIVEA Creme..máte stým skusenosti ?

bombo

Hlavne na mastnú pleť by som ti doporučil, jojobový olej. Dostať ho v lékarni. Sú aj oleje, ktoré likviduju priamo vyrážky a exémi ako napr. avokádový, mandľový atď. Naštuduj si to na internete. Zo sintetickej kozmetiky, ktorá sa používa už viac ako 100 rokov je akurád tak dobrá modrá plechovková nivea crem. Na mastnú pleť ju používa ťa tak pár krát do týždňa večer a to veľmi tenko ako sa len dá. Ahoj. No modrá nivea je dobrý krém ale nie na časté používanie a pobytu na slnku. Ja osobne používam Jojobový olej cez deň a večer pred spaním modrú niveu alebo ružový olej. Prírodné oleje ľudstvo používa už tisícročia. A vôbec prvý krém na svete bol nivea crem, ktorý je najlepší dodnes. Tvár mám ako bábatko, tak vrelo odporúčam. Okrem toho si ju vždy riadne jemne namydlím dezinfekčným mydlom protex s propolisom. Používam chladnejšiu až studenú vodu, lebo to pleť dobre napruží. Nikdy by som nepoužíval vysušujúcu kozmetiku ako garnier, ktorá účinkuje len krátko, potom ti začnu vznikať mimické vrásky z presušenej pleti !!

Slivi

Severanka: á ten hydratačný krém od garnier je určený načo ? lébo mna wiac trápi ani nie mastná pleť ale flaky po akné...ja mám na dotyk perfektnu pleť...ale su tam flaky na lícach a čele občas...tak načo je ten garnier hydr. krém ?

severanka

Slivi: prečo si nekúpiš od Garnier (ak teda používaš garnier) zmatňujúci hydratačný krém ? nivea univerzálna nie je vhodná na tvoj typ pleti, môže ti to ešte zhoršiť

miroslava63

Severanka:každý ma inú pleť, ale máš pravdu, treba mať dôkladne vyčistenú.

Ja som sa nevyhádzala, len si tým nepotieraj hnisajucu vyražku alebo čo lebo to je mastne a nahnisa ešte viac, to treba nechat samo sa zahojit.

Slivi

Severanka: takžé ak si dôkladné umyjém večer pleť vyčistím garnier pure na mastnu pleť čo mám...a potom na noc dám krém tak nevyhádžém sa ?

severanka

SLivi: ak si na mastnú pleť nevyčistenú a neošetrenú dáš modrý UNIVERZÁLNY Nivea krém, tak ti ruším za to, že ju budeš mať ešte mastnejšiu, prípadne sa aj vyhádzaš... univerzálne krémy sú akurát tak dobré ako placebo pri "boľačke" u malých detičiek...

miroslava63

ja používam, volakedy bol v modrej akoby plechovke som mala 75ml a už mi dochádza, taký mastný, ale ja ho dávam len na noc a mám skvelú pleť ráno taku vláčnu, ale každému sedí niečo iné.

bibibi

ahoj....no ja pozivam krem nivea taky modry je...a teraz ma aj nove balenie.neviem ci myslis tento zrovna,ale ja ho pouzivam uz roky aj ako krem a aj ako podklad pod make up a nemozem nic zleho nan povedat