CO na intrak?

rajec55

Ja som prezila na intraku aj strednu aj vysoku skolu a poviem vam nemenila by som za nic, bolo to asi najslobodnejsie obdobie mojho zivota, ja som nechodila kazdy tyzden domov, hlavne preto ze byt na intraku cez viken bola velka sranda. A co sa ryka co si zobrat na intrak, tak to hlavne oblecenie a nejake to domace papanie je velmi vzacne. Ine hluposticky ako jar a hubka na riad sa vzdy zidu.

mirkaaaa

poliewoocka: v prahe to je super :) ja by som nemenila za nic.. a to mam domov asi 700km. chodim tak cca raz za 6tyzdnov. slovakov je tu strasne vela, takze ja sa ani necitim ako keby som bola mimo SR.
kedze ides na 2.LF, asi budes na kajetanke, co? sice som tam nikdy nebola, ale mam tam kamaratky a velmi si pochvaluju. su tam bunky, 2+2, na izbe dvojplatnicka a socialne zariadenie. je to urcite super. aj my na jizaku to mame podobne. co mam moznost porovnat so segrinym intrakom v KE, izba je vacsia a utulnejsia. nabytok postupne menia za novy.. je to proste fajn :)

dedy

oriešok, 300km sa ti zda veľa?
nie každý býva v BA aby mal do školy na skok, mnoho ľudí býva napr. na východe alebo na inom "konci sveta" (dokonca ani v počasí myslím, že na joj či na markíze si nedajú námahu aby po priblížení označili mestá na východ od Popradu, ani KE,PO,... nič... ako keby Popradom končila civilizácia)
a zo spomínaného Popradu je to napr. do BA 350km. myslím, že akurát
LadyEn, aj ja predpokladám intrák, ale žeby som niečo riešila takto v predstihu? tak to niee :)
konstancia, opäť sa vrátim k PP, predstav si rovnaký odbor, dve školy, avšak jedna v PO (približne 90km) a druhá v Trnave (z PP 300km). Kam pôjdeš? Ku koňarom hniť na východ alebo radšej západnejšie. Ja osobne určite smer západ. Možno napísané hnusne, ale predsa len... nie je na tom niečo pravdy?
hmm

alzbee

Moja kamoska dosla zo Srbska na Slovensko studovat a teraz sa jej uz ani nechcelo ist naspät domov na prazdniny :D :D zvykla si starat sa sama o seba:))

poliewoocka

Oriesok...
co je to 300km... ja budem vzdialena Lučenec-Praha:/
Ozaj, neviete, v akom stave ma intraky 2. lekarska na Karlovke?

konstancia

aj ja idem na intrak ale az v septembri:D takze taketo problemy ešte nemam,,,,ale mam to len 100km,,,cize doma som kazdy piatok a v nedelu odidem...co je celkom fajn podla mna...troska sa bojim ze akí tam budu ludia ale tak vsade sa da vyjst s kazdym takze celkom sa tesim aj na nich:)a ty ides na aku skolu odbor?ze sa ti oplati kvoli nemu cestovat az taaaaaak daleko?