Polypy na žlčníku

m.ladusa

Prosím Vás poradte mi. Mám tráviace problémy už dlhý čas,bolesti žlčníka a čreva na pravej strane až dolu, teraz sa vystupňovali. Podstúpila som kolonoskopiu, bola neg.Urobili mi sono žlčníka, nenašli sa kamene, ale 2 mm polyp. Zistili mi Candydu a nasadili liek NIZORAL, vybrala som ho a pri konci (25 dní) som dala na vaše rady a zaobstarala oregánový a kokosový olej a Citrovital. Užila som to 2 krát v jeden deň a taký záchvat som dostala,hnačky a bolesti, od vtedy nemôžem na to ani pozrieť. Teraz mám 2.týžden zvýšené teploty 37,1 2. Som už z toho aj psychicky vyčerpaná.Málo čo možem jesť bez bolestí, aj ked užívam Pangrol. Čo mám robiť?

RNG

chanca piedra je vo viacerych cajovych domoch aj na Slovensku.
Calcium D Glucarate asi mozes dostat zatial len z USA, skus Swansomvitamins.com, kde si to objednavam aj ja, na cistenie a odtucnenie pecene.
Jodovu tinkturu ti mozu namiesat v lepsej farmacii(2%jod, 2.5% KJ v 50% alkohole, pouzivas 10 kvapiek na spodok brucha alebo pod pazuchu raz za tyzden.
Ked flak zmizne, telo vstrebalo jod do tkaniv, odkial sa podla potreby roznesie po tele, uz organicky rozne naviazany)
Na enzymi si pozri napr moj prispevok v -odkaz odstránený- kde som viacero zo silnejsich porovnaval podla zlozenia.
Enzymi brane na prazdny zaludok sa vstrewbaju do krvi a roznesu po celom tele a cistia vsetky nepotrebne zhluky a utvary

sharon stone

Dakujem z aodpovede.v akej forme sa maju brat tie enzýmy a jod?su na trhu nejaké konkrétne pripravky?Sylimarín mám,chanca piedra sa mi zatial nedarí zohnat,lecitín sa dá kupit bezne v lekárni a čo ten calcium D glucarate,je tiez bezne dostat?

RNG

Polypy su tiez jeden z zbytocnych tkaniv, ktore sa vytvaraju pri nedostatku enzymov a teda zamoreni tela.
Ako na ine rtozne nepotrebne utvary odburat sa daju branim silnych enzymov a po pripade aj jodu.
Zlcove kamene sa vytvaraju z prilis hustej zlci. Zlc treba riedit, aby sa jej zvysil tok. Na to pomaha hlavne sylimarin(z ostropestreca marianskeho=milk thistle),tiez vyrazok z korena pupavy, calcium D glucarate, lecitin a tiez pitie silneho caju z byliny chanca piedra, ktore pomaha odstranovat aj niektore zlcove kamene, nielen ladvinove.