Starosti s chudnutim

Príspevok v téme: Starosti s chudnutim
tucibomba

Ahojte,citim sa strasne.Pred mesiacom som vazila 73 kg,dnes vazim 68kg.Cvicim,zdravo sa stravujem.
Dnes mi mamka povedala,ze sa jej ocko pytal ci som vobec nieco schudla a ona,ze mozno deko.Dnes sa mi smiala,ze naco cvicim a snazim sa jest zdravo ked aj tak nic z toho,ze som taka ista tucna ako predtym.Ona je ako spilka a nevie nic len ma stale urazat.
Uz takto dlaej nevladzem.Ked som mala 73 nadavali mi,ze som obezna,ze mam stehna ako prasa.Ked mam 68 stale som tucne prasa a nikto mi ani nic nepovedal,ze vidno,ze som schudla.
Asi by som musela vazit 55kg a vtedy by mi mamka povedala,schudla si asi 5kg nie?
Nechcem zit,ked som stale zla.Akokolvek sa snazim vzdy je to zle.Doma sa so mnou hadaju len kvoli tomu ake mam silne stehna atd.Uz nevladzem dalej.

milanzv

Je velmi dôležité mať rád samého seba. Každý sme krásny. Rodičia robia niekedy veľa prešlapov. Je možné ,že to v mladosti tiež zažívali. Všetci potrebujeme pozornosť, podporu a lásku. Treba vydržať a keď budeš mať svoj život zariadiš si ho po svojom.
Pekný deň

kickaTT

prepac ale tvoja mama sa chova aako krava.... toto vlastnej dcere hovorit? podla mna ti zavidi mladost alebo neviem co ...urcite to nema v hlave v poriadku ak vlastnu dceru takto depta... ja by som jej povedala nech sa kukne na seba ze je vycivena a pod. a spytala sa jej normalne o co jej ide ci si neuvedomuje ako primitivne sa sprava ....boze sak nie si nejaka pubertiacka preboha...23 sa zobud a nic si z toho nerob

shinji

to iste som mala aj ja odkedy pamatam vzdy mi nadavali ze som tucna.moje sebavedomie kleslo na bod mrazu vdaka rodicom a surodencovy.nikdy som nebola vyslovene tucna a ani teraz niesom.a aj tak mi donedavna nadavali ze som tucna az som to nevydrzala z nervami a vykricala som im vsetko ako sa kumne spravali aze mozu zato aka som nesmela.a odvtedy je klud.JA BUDEM VYZERAT TAK AKO CHCEM JA JE TO MOJ ZIVOT A MOJE TELO.priznam sa ze teraz chcem schudnut2_3kila ale nie pre nich ale pre seba!!! ROB TO TAK AJ TY KASLI NA NICH AJ NA ICH NAZOR!!! AJ KED SU TO RODICIA.NEMAJU PRAVO TA PONIZOVAT!!

skareda

cau,nemysli na hluposti,myslim ze kazdy z nas ma sem tam take stavy ze by najradsej zomrel,ale vzdy sa najde nejake vychodisko..mozeme byt radi ze zijeme,zivot je krasny..ja som skareda,tlsta ,nestastna a napriek tomu si zivot vazim,mam dve deti ktore milujem aj napriek tomu ze mi nevyslo manzelstvo,byvam s rodicmi takze ziadna slava,ale som zdrava ja aj moje deti s preto som vdacna za vsetko.kasli na rodicov zi si svoj zivot a netrap sa,drzim palce,bude dobre uvidis

tucibomba

Inak to bola metafora, nemyslela som to tak, ze sa chystam skocit zo skaly alebo skocit pod vlak.
Je mi luto, ak to niekto takto pochopil. MRZI MA TO, NECHCELA SOM NIKOMU UBLIZIT, PREPACTE MI.

navrh

mam navrh,

lto chce zo,riet, nech zomrie a my ostatni mu v tom branit nebudeme. Preco by sme im to este stazovali a odhovarali ich ak chcu zomriet.

ja peto

vies co si chudera ja mam dlhe roky zdravotne problemy a stale som v nemocnici a nestazujem sa a snazim sa....chovas sa jak troska ..ja svoj stav nemozem ovplyvnit, ale tvoja situacia je taka len preto lebo si neschopna si riesit svoje problemy ..si dospela.....su to pseudoproblemy..co by si robila keby si mala naozaj niaky problem?spametaj sa