Zoznam liekov

Príspevok v téme: Zoznam liekov
martinaT

Kedze,stranka je nazvana ZDRAVIE,rada by som tu ridala zoznam liekov na urcitu neprijemnost v ludskom tele.
Vypisane by boli iba tie ,,zdrave,, lieky a patril by k nim popis na co sa uzivaju ,a ludia by sa naneho pytali...
Napisala som zznam tych ,,zdravych,, liekov pretoze neberem do uvahy napr nejaky pripravok na chudnutie,pripravky na rast vlasov a pod!

DALEJ
by som tomu ako sucast zdravia pridala zdrave recepty spojene nie len s jedlom ale tak isto s inymi zalezitostami-slaby spanok,maska na vlasy,zdrava depilacia..a pod.

mirka 23

tak to sa teda riadne myliš. RNG neradí lieky ale doplnky, a teda vieš, čo to znamená. Doplnky su schvaľované potravinovým úradom, takže nemôžu mať žiadne! vedľajšie učinky. Farmaceutiká môžu mať vedľajšie učinky, ale musia to mať napisane v letaku. Btw, doplnky u nás v lekárni, su riadne svinstvo, všetky! V Cečku najdeš bez problémov aspartám, mastenec je všade, tak isto parabeny nie su vynimkov. To sa v doplnkoch z USA stať nemôže! A veľa doplnkov sa už dá zohnať aj u nás. Naše lekárne ja neuznávam a nenakupujem tam.

ssspp

p ošli mi letak s tych liekov čo radí RNG a s prekladom v slovenskom jazyku . Asi tiež niečo bude v tom ked sa nepredavajú u nas nie. Vedia asi prečo sa nedostali do lekarni , ked asi obsahujú čosi čo škodí nášmu organizmu.Radšej kúpil v našich lekárnach ako inde s tym či mi nahodou neuškodia .

mirka 23

To aké sú tie zdravé lieky? Ja zdravé farmaceutiká nepoznám. Niečo také radí RNG, ale s doplnkami, ktoré su samozrejme neškodné.