Poti sa mi tvar

RNG

Nuz potlacanie potenia vagantinom a inymi anticholinergickymi liekmi nie je bez skodlivych postrannych ucinkov, takze je dobre to zvazit
www.sweating-help.com
Mozno krem s tym obsahom by to mohol lokalne riesit s mensim zamorenim tela celkove.

geinamed

d. den, čítala som na internete, že v Nemecku dostať liek na voľno, volá sa Vagantin, údajne tie tablety sú veľmi účinné proti poteniu ako takému, u nás ho nedostať ani na voľno ani na predpis, ja ho zatiaľ nemám, pokúšam sa ho zohnať pretože sa mi neznesiteľne potí tvár, je zaujímavé, že pod pazuchou sa nepotím len na tvári, tvár mám celú červenú a cícerkom zo mna tečie pot, je jedno či je to leto a či zima, to na to nemá vplyv, pochodila som všetkých lekárov, štítnu žľazu mám v poriadku, lekár mi povedal, že 70 % ľudí trpí na také potenie celý život, to ma teda nepotešil.

ushko

baby, skuste si tvaricku jednoducho pudrovat detskym pudrom, hned rano po umyti.. urcite to potenie trosku zmierni, len si nedajte moc, bo budete biele ako gejse :o)

riko

ludia ja mam tiez problem s potenim tvare..da sa povedat ze zvysok tela sa poti normalne ale z cela mi stekaju uplne kvapky potu, tiez aj na nose a licnych kostiach..je mi to uz trapne sa stale utierat..viete mi niekto prosim poradit?

kamoska

zvýšené potenie môže byť spôsobbené aj nejakou chorobou, kamoš sa strašne potil a zistili mu hyperthyreózu...ochorenie štítnej žľazy

luci 86

Aj mne sa strašne potí tvár a dosť sa leskne, používam make-up, aj na zafixovanie púder, odsávam si tvár vreckovkami, používam aj termálnu vodu v spreji... ale to nestačí. Viete mi ešte niečo poradiť, napr. nejaký dobrý make-up a pod.

mnamka257

to ze sa ti poti tvar je uplne normalne...potne zlkaazy mas po celom tele...zabranit tomu nemozes ale nejako to vylepsit ano.nos so sebou papierove obrusky a tvar si nimi pravidelne utieraj, pretoze inak sa tomu zabranit asi neda...vela stasia :)