S priatelom oslavime 5 rokov, co sme spolu.. nejaky tip na darcek??

ushko

nervy:

hmm, ono je to naozaj tak, ze najskor sme si davali darceky kazdy mesiac, a velmi rychlo sme vycerpali moznosti :oP mam pre neho uz nieco osobne a intimne vymyslene, ale mam este cas, tak by som mu mozno chcela este nieco kupit, prichystat.. a mozno mi aj "cudzi" ludia daju napad, ktory sa mi bude pozdavat :o))

n,..

tak ale po 5 rokoch a keď sa stále obdaruvávajú tak by som nevedela ani ja.. ja budem s chalanom 2 toku kup sinejakú podprdu nohavky erotické a nejaké samodržky vieš tie silonky po stehna s čipku alebo choj na -odkaz odstránený- alebo tak sa volá ta stranka a kup si nejaký erotikuš oblek nejakej sestričky... a p otom mu pekne zapozuješ to by ho malo potešiť alebo nejaký vylet ak si neni na takéto..

nervy

Idu mi na nervy podobne otazky tipu- Aky darcek dat priatelovi alebo priatelke. Vy co sa to pytate ich skutocne nemozte mat radi. Ako vam moze cudzi clovek poradit co mate darovat?? Vy poznate tych ludi, viete ake maju konicky, co sa im paci, vsimajte si po com tuzia, napr. o niecom rozpravaju alebo nieco vidia vo vyklade a zapaci sa im to. Clovek ktory ma toho druheho skutocne rad, vie co mu ma darovat, lebo si vsima jeho reakcie a zalezi mu na tom aby bol stastny.