STREPTOKOK B - prosím pomôžte

Príspevok v téme: STREPTOKOK B - prosím pomôžte
zajo21

Mala som asi tak pred dvomi týždňami kvasinkovú infekciu.Môj gynekológ mi na to nasadil masť maxmirol.Po týždni mi robil kultiváciu a tá ukázala,že kvasinky ani nič podobné nemám, všetko bolo negatívne,ale našli mi streptokoka B. Nasadil mi nejaké čipky čo sa robia v lekárni s penicilínom či niečo podobné.Za dva týždne idem na dovolenku k moru a preto som sa ho pýtala,či to dovtedy prejde.Vraj áno a tváril sa akoby tie streptokoky neboli nič vážne.Ale ja mám strach, čo ak mi to neprejde alebo sa mi to vráti.Doktor povedal,že streptokok typu B nerobí problémy,nebolí a zistí sa len pri kultivácii,mal niekto z vás niečo podobné???Ako dlho sa to lieči???Je potrebné preliečiť aj priateľa.Prosím o radu,je to súrne

matka32

Aj ja som mala uvedene problemy a pomohol mi velmi rychlo liecitel Milan Pravda v Liptovskom Mikulasi. Odvtedy uz ziaden problem nemam a naviac mi urobil celkovy vysetrenie. Mozem len vrelo odporucit.
Kontakt ma 0905905912. Matka

klapka1

ja som tiež mala streptokoka,už dosť dlho sa na to liečim,a ešte stále mám problémy.na dovolenke si dávaj pozor hlavne na mokré plavky..