Neznesitelná bolesť hlavy

Príspevok v téme: Neznesitelná bolesť hlavy
Chrochliak

Zdravím ...
Už velmi dlhu dobu (približne 3 roky a teraz mám 17) sa mi stáva že dostanem akoby \\\"krč\\\" do hlavy ... je to neskutočná bolesť ktorá sa nedá ustáť a okamžite padnem minimálne do kolien ... nestáva sa to často niekedy len pár krát za 2 mesiace ale tak väčšinou to je 1-2x za mesiac ... bol som na neurologií 3x .. RTG EEG ani CT mi nič nezistilo a povedali mi že som uplne zdraví ... obyčajne tento \\\"záchvat\\\" trvá tak 1-2 sekundy no ako som už spomenul je to neznesitelné a neviem to ustáť ...

mám 75 kg ... 178cm ... za mesiac a pol 17rokov ... a som športovec

neviem či to s tým suvisí ale často dostávam aj krče do noh hlavne na chodilo do klenby nohy a do stehna

velmi prosím o radu pretože som zufalí

meForMe

nemas to nieco ako take bodanie, pichanie v hlave? aj ja to mavam,a myslim ze je to z prievanu..tiez to vie sakra boliet..

Peto T

Neviem, čo to je, a možno niekto prispeje presnejšou radou, ale skús brať ako podporu vitamín C aspoň 2000mg denne, rozdelené do viacerých dávok počas dňa, s jedlom. Treba veľa piť. Môžeš postupne aj viac.

Nevhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi, a vyššie dávky nevhodné pri vážnom deficite G6PD.

Okrem toho skús doplnkový horčík (magnézium), vápnik a zinok. Selén je tiež dobrý nápad. Mozog potrebuje aj B-vitamíny, najmä tiamín (B1) a pyridoxín (B6), tie môžeš v pohode aspoň 50mg denne, a k tomu nejaký prírodný B-komplex (napríklad pangamín).

Toto sú len také všeobecné rady na podporu nervovej sústavy, ale čudoval by som sa, keby to nepomohlo aspoň zmierniť príznaky.

Ak by sa Ti podarilo znížiť stres a dlhšie spať, mohlo by tiež pomôcť.

Hayley41

Mne sa niekedy stáva toto...nemôžem zaspať,a ked sa mi chce už konečne spať,tak mám počas toho niečo ako halucinácie,naozaj,alebo nie halucinácie,ale ako keby som mala ísť odpadnúť počas spánku je to naozaj nepríjemné