NOSITE darceky od BYVALEHO???

Príspevok v téme: NOSITE darceky od BYVALEHO???
salala

Ahojte, chcela som sa Vas len spytat, ci nosite darceky alebo veci, ktore Vam daroval Vas/a byvaly/a.... to ma len tak napadlo, lebo napr ja som dostala neake to striebro, ale v podstate som si ho vybrala ja sama, a on len platil, a nosim ho..takisto mi pokupoval neake oblecenie a tenisky, ktore samozrejme, ze nosim, napr on tiez nosil ked bol so mnou sveter, ktory mu kupila jeho byvala...to ma len tak zaujima, ci teda nosite alebo ste rozchodom vsetko dali bokom veci, ktore vam daroval, aby ste co najskor zabudli...dakujem za nazory..

salala

dobra vila, to nie... by osm iba povedala, no mam...a netreba to rozvijat, ved naco by mu aj bolo vediet dalej :-) alebo mu poviem, no z obchodu :-)

dobra vila

Salala, nie tak som to myslela :). Ale napriklad sa ta spyta "jej, ci je toto pekne, odkial to mas?" chapes :-P.
Predpokladala som, ze to asi nepovies sama od seba iba tak, ez aha, toto je od byvaleho frajera.

salala

no tak nemylsim si, ze budem mat potrebu rozpravat buducemu, ze toto a toto je od byvaleho, co by som z toho aj mala? to nie... tkaa nie som....

dobra vila

Nevidim na tom nic zleho... Pokial ta to nerani, tak v pohode. Najma, ak ste sa rozisli "po dobrotky". Podla mna je to v poriadku :). Mozno tak buducemu nepovedz, ze "toto ma od byvaleho" :D.

salala

ja som sa s nim nerozisla v zlom,ale v poslednom case zistujem vselijake veci, ktore by som radsej ani nemusela..neak mi nerobi problem ite veci nosit, aj ked retiazku uz som dala dolu a oblecenie tak mam ho,ale nak nosim to svoje...a nie preto, ze mi to dal on... a ten sveter co mu dala jeho byvala, no mne to bolo v podstae jedno, lebo som veela, ze sa nebavia a ze sa rozisli v zlom....

vevericka4

Je to individualne. Ja som sa s prvym frajerom rozisla velmi skaredo, uplne sa mi ako osoba zhnusil, preto som vsetky jeho darceky dala stranou. Strieborne prstene ani nehovoriac. Ked mi ich totiz daroval, vzdy to bolo s nejakym velkym gestom, ako dokaz najcistejsej "lasky". Ked som vsak nakoniec zistila, ze ma podvadza, a to v podstate permanentne, bola by som na hlavu, ak by som to nosila dalej. A tiez neviem, ako by sa citil sucasny priatel, keby to vedel.

sign

my ked sme sa rozišli (a nie moc v dobrom teda) tak tiež som potom nosila a občas ked som ho videla tak tiež som si všimla že aj on nosí. neviem pokial je to oblečenie a niečo čo sa ti páči a nemáš ty s tým problem tak prečo nie.

dvojbotka

aj ja nosim veci od byvaleho...byvame od seba daleko ale na par jeho foto som videla ze aj on nosi veco odomna
a myslim ze bardotova ma pravdu..tiez by mi vrtalo v hlave keby mi priatel povedal ze toto ma od byvalej ci k nej nieco neciti...aj ked sama robim to iste..ale u seba viem ze to nic neznamena no u druheho si clovek nemoze byt nikdy isty ...

bardotova

to zavisi, ako ste sa rozisli. ak by si pocitovala nenavist, nenosila by si tie veci. ak ste sa rozumne rozisli, tak v tom urcite nie je problem.
akurat si nemyslim, ze je dobry napad hovorit dalsiemu partnerovi, ze si toto dostala od predchadzajuceho, este nebodaj, ako to rada nosis... to nahlodava.
rovnako, ako ty si nemala vediet, ze ten sveter mal byvaly od byvalej :-) to su veci, ktore si nechajte kazdy sam pre seba.