Napalovanie CD

Príspevok v téme: Napalovanie CD
karina

som antitalent do počítačov. Ale potrebujem poradiť: Mám fotky a ešte som si z nich urobila taký film, kde idú fotky za sebou, približujú sa a vzďalujú a hraje tam hudba. Potrebujem to napáliť na CD. Viete nejaký program zadarmo a v slovenčine? A to CD stačí normálne alebo DVD-čkové? dakujem moc.

Geronimo9632

Aku to ma koncovku ? ten subor ? pokial to ma ,,,,.avi abo beznu co podporuje kazdy video prehravac, tak nemaj obavy, prehra to aj na sefovom PC :)

karins

neviem, či si ešte tu. Ale podarilo sa!!!
Si strašne zlatý /á/. ďakujem !!!
Posielam ti za to pusu !!! Ovšem ak si žena? Tak aj tak, lebo sa teším. Len ma napadlo, že či to pôjde aj v inom počítači. Lebo ja som to mala na USB kľúči a doma mi to išlo, no na inom PC nie. Bolo to robené na LIVE CAM MANAGER a v tom je možnosť CREATE VIDEO. Ono to má byť prekvapenie pre šéfa, tak dúfam, že sa nestrápnim.

Geronimo9632

daj obycajne datove, vloz tam ten subor (video) a daj napalit
a ked to das niekomu, on vlozi do PC a moze pozerat :)

karina

tak som si inštalovala burnaware. A teraz sa pýta či chcem: vytvoriť hudobné cd, dátové cd, alebo cd disku. Tak čo mám dať?
dakujem.

Geronimo9632

Ked sa Ti tamto video postastilo urobit, tak nie si az taky antitalent !!!
Co sa tyka napalovacich programov, tu mas link : sulo.stary-gympel.sk a jeden program si vyber, stiahni, nainstaluj a napal ...
Co sa tyka vyberu CD or DVD, zalezi od velkosti toho videa, co si vytvorila, no nepredpokladam ze je vacsie ako 670 Mega ... cize sa Ti kludne zmesti aj na bezne CD, co ma kapacitu 700 Mega ... ak ma viac, ako 700 Mega, tak pak potrebujes DVD :)