AUTO - ake?

Príspevok v téme: AUTO - ake?
auticko

ahojte, mam 20 r a rozmyslam nad kupou auta. samozrejme nie nove, ojazdene, lenze vobec neviem ake by bolo vhodne :( nepotrebujem ziadne drahe zazraky, ale zase ani nie prilis stare. pozerala som aj na internete rozne bazare, a ich ponuku, ale vobec neviem podla coho mam vyberat. nevedeli by ste mi poradit?

Autovyber

Aj do buducna pre ostatnych, toto je strasne slabe zadanie, clovek tym padom moze poradit hrusku aj kd chces skor jablko. Kazdopadne co odporucam pri starsich autach je bazar, nejaky vacsi, ktory dava zaruku, urcite nie sukromnika, nieco sa pokazi (nedajboze motor) a bez zaruky sa ti hned investicia do auta moze aj zdvojit.

aknitka

a koľko chceš do toho investovať? závisí či sa chceš voziť sama (napr. denne do práce) alebo aj s partiou (napr. na výlety), ako dlho si chceš ponechať (kým ho ďalej nepredáš).
my sme si ako prvé auto kúpili fiat marea sedan vtedy mal osem rokov. úplne nám vyhovoval, boli sme spokojní, denne som na ňom chodila do práce. lenže potom sa nám narodil syn a zistili sme že sedan nie je bohviečo ako rodinné auto (napr. problém odviesť kočík + tašky na víkend). tak sme kúpili mazdu premacy (6,5 ročnú)a sme max. spokojní.
treba si dopredu dobre rozmyslieť ako chceš auto využívať, čo by ti určite vadilo (napr. ja by som za žiadnu cenu nechcela trojdverové) a taktiež je dobré ísť ho pozrieť s niekým kto sa aspoň trochu vyzná po technickej stránke.
nie je to jednoduché kúpiť si jazdené auto. my sme dlho hľadali ale oplatilo sa.