alergia na peľ

Príspevok v téme: alergia na peľ
Capka

Ahojte všetci, mám malé dieťatko 1rok 8 mesiacov, zistili jej alergiu na peľ tráv, plus k tomu hraničné na mlieko lepok. :(
Vie mi niekto poradiť ako sa s tým dá žiť?
nám totižto lekárka naordinovala sedenie doma nevychádzať až do septembra len po daždi. a čo sa týka mlieka a lepku čo môže konzumovať a čo nesmie? podotýkam že mlieko a lepok su len hraničné hodnoty. Dakujem Vám všetkým za radu.

Anjelkika

Co sa tyka stopalergu, nema preco ucnikova tpri bezlepkovej diete, je to nezmysel. Na alergiu na pel a podobne, je vraj skvely, o tom teda nepochybujem, ale na hento nie.. je to nemozne.

Simeon444

Suhlasim s Mirou, obmedzit mliecne vyrobky a hned bude citit zmenu, hlavne v kritickom obdobi. Co sa tyka bezlepkovych vyrobkov, tam ucinok potvrdit ani vyvratit neviem, kedze mam bezlepkovu dietu a dodrzujem teda takuto stravu cely rok. Ale tie mliecne vyrobky mi pomahaju. Co sa tyka kritickej sezony (mam alergiu na ambroziu), este uzivam Stopalerg (stopalerg.sk), prirodne zlozenie, ziadna chemicka hlupost a tato kombinacia je uplny zabijak u mna, vobec neviem, ze nejaku alergiu mam. Odporucam vsetkymi desiatimi.

PeterKE

AnonymnaJ ahoj, mame skusenosti, za nas mozem odporucit, zatial nic s takym pre mna prijemnym zlozenim a chutou nezabralo ako stopalerg..

Simona441

Zit sa urcite da, su dokonca ludia, ktori nemozeu chodit, nemaju ruku, ci trpia demenciou.. nechcem to zlahcovat, no to su problemy, ktore si myslim, su ovela horsie ako alergia na lepol a mlieko a na travy. Mliecne vyrobky jednoducho vyluci a bezlepkova dieta je uz dnes uplne v pohode zvladnutelna (sama ju mam), pocet vyrobkov, restauracie, obchodov, kaviarni a podobne s tymto sortimentom sa zvacsuje neuveritelne rychlo :) Co sa tyka trav, skuste stopalerg.sk (prirodne zlozenie) aby ste pri intolerancii spominanej nezatazovali zaludok chemickymi liekmi este viac.. pripadne este priradte nejake probiotika..

anetanet

Pekny den prajem, pozrite si v archive relaciu Reflex zo 4.3.2011 - je to o vylieceni alergií biorezonancnou terapiou pristrojom Bicom 2000. Je to zaujimave...

video.markiza.sk

petruska2777

Dcérka má alergie a ekzémy, užívali sme 3 tabletky denne a maste, teraz už len jednu. Vaše dieťatko je v útlom veku, treba mu len napomôcť naštartovať organizmus, aby sa dokázalo zregenerovať telíčko samo..... Poradím...viac info na pgabova@gmail.com