aby sa beh stal nasou drogou :))

Príspevok v téme: aby sa beh stal nasou drogou :))
maruska14

Ahojte! Velmi rada by som chodila behat, len ma odradzaju pohlady ostatnych ludi. Kebyze zijem v meste tak mi je to jedno lebo tam nepozna kazdy kazdeho. Ale zijem na dedine a viete aky su tu ludia. Ako prekonat tu hanbu? Mam velke komplexy kvôli tomu ze sa veeeelmi cervenam. Neda sa tomu nejako zabranit?..dakujem

maruska14

ja sa ani nehanbim kvôli tomu ze idem behat skor preto ze sa velmi cervenam :(. Vyzera to dost odporne. Neda sa to nejako zmiernit?

Wicky22

no a?veď v pohode nek vidia že chceš byť zdravá a nek si berú priklad!behávaj z vystretou hlavou!veď ja by som bola na seba pyšná keby po mne pozerali!:)

alzbee

Ked sa cervenas, tak myslim,ze ludia si pomyslia, ze je to kvoli behu a nie kvoli hanbeniu sa:)) a inak ti odporucam-kasli na pohlady a nazory ludi. Nerobis nic zle a ludia si postupne zvyknu...urcite ich nebude bavit den co den komentovat tvoj beh. Takze smelo do toho, drzim palce:))

maruska14

neskoro vecer ked je uz aspon trosku tma by ma rodicia aj tak nepustili. Rano som to skusala ale vtedy nedokazem vôbec zabehnut. Uplne som vycerpana bez sily