Mozem byt tehotna

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna
evka123

ahojte dva tyzdne mi meska menstruacia, posledny sex s priatelom som mala este zaciatkom nvevembra pretoze on pracuje v zahranici. Pouzivali sme kondom.Predtym som uzivala antikoncepcia(4 mesiace co neberiem),bola som uz aj u gynekologa robil mi sono ale povadal ze na tehotenstvo to nevyzera(bol by to5 tyzden)pichol mi vyvolavacku a dnes mam 7 den po nej a este mi to neprislo. Nemate stym niekto nejake skusenosti? dakujem

borka

Aj ja by som ti radila ten tehotensky test.Mne sa stalo,ze som bola u doktora,myslela som si,ze uz som asi vo 4. tyzdni tehotenstva,ale sono nic neukazalo.Tak mi tiez pichli vyvolavaciu injekciu.Po tyzdni som tam vsak isla znova,lebo menstruaciu som nedostala a zobrali mi krv.V krvi mi nasli nadbytok hormonov a potom ked som tam prisla,tak uz to aj sono potvrdilo,ze som v tom.Ale bola som uz asi v 6.tyzdni.
Ale tehotensky test som mala pozitivny,takze ak ho ty budes mat negativny,tak by malo byt vsetko v poriadku,len ti to proste meska.

new

Evka, pre upokojenie si urob tehot.test - odporučam - Rapiclear Cassic plus. Lekar Ti pravdepodobne pichol Agolutin. Mne sa ich napichali desiatky, kym neprišli na to, že mne pomôže len kombinacia Agolutin+Agofolin.