Problémy s nechutensvom k sexu

Príspevok v téme: Problémy s nechutensvom k sexu
zigo666

Dobrý večer. Som ženatý jeden rok a s manželkou mám problemy v sexuálnom živote. Neviem na koho sa obrátiť je to pre mäa veľmi chúlostívá téma. Manželka úplne odmieta sex. Nikdy ju nedokážem dostatočne vzrušiť. Pracujem v zahraníči a som často dlhodobo odcestovaný, ale naáš problém to nerieši iba sa ďalej zhoršuje. S manželkou sme spolu chodili asi 8 rokov pred svadbou. Zo začiatku bolo všetko v poriadku. Pri každom našom stretnutí sme na seba mali stále obaja chuť a všetko bolo v poriadku. No s postupom času začal náš sexuálny život postupne upadať až ostal na bode mrazu. V súčasnosti sme sa normálne nemilovali hádam aj rok. Najprv jej vadilo, že po svadbe sme bývali u mojich rodičov, no vteraz bývame sami v byte a nič sa nezmenilo iba ak horšiemu. Určite nie som dobrý milenec lebo okrem mojej manželky som nemal styk s inou ženou. Veľmi ju ľúbim a nechcel by som o äu prísť práve pre nedostatočný sexualny život. Ja mám chuť stále ona nikdy. Prosím Vás poradte mi ako mám vzrušiť a uspokojiť moju manželku. Za odpoveď Vám vopred ďakujem.

AdamKrt

A co ked ona nema chut, pretoze ma ineho ? Myslis si, ze vztah na taku dialku prospieva spolunazivaniu, ci sexualnemu zivotu ? Tvoja manzelka si len zvykla, ze si prec a uz jej vobec nechybas. Zacla Ta brat uz iba ako peniazonosica.

Niekedy je menej viac. Skus si to zariadit tak, aby si si nasiel pracu niekde v okoli, alebo naopak, aby ona mohla byt s Tebou niekde. Opytaj sa ju na to - na tu nechut a trvaj na odpovedi...