Prikátka vagína

Príspevok v téme: Prikátka vagína
:(

S priateľkou sa už nejaký čas pokúšame mať normálny sexuálny styk ale stále máme ten istý problém - dostanem sa tak 5 cm dnu a zrejme som na konci.

Na šírku sa dnu dostanem už 3 prstami - s týmto problém nie je.

Dĺžka môjho penisu je niekde okolo 18 cm, čiže tak normálne myslím si.

Pár krát sa nám stalo aj to, že keď som to robil prstami, objavila sa krv aj keď to nebolo prvý krát.

Dosť som toho už načítal po nete a našiel som veci typu " priemerná dĺžka vagíny je 7-8 cm a pri vzrušení sa dokáže natiahnuť maximálne na 100% " = 14 - 16 cm - na túto dĺžku sme sa ešte nedostali nikdy :( keď to robím len prstami, zmestím tam celý prst – ( spomínaných 7 – 8 cm ) a dokážem tam niečo nahmatať – predpokladám, že je to „ cervix “ – krčok maternice – koniec pošvy. – dá sa však pokračovať ( obísť to ) ale priateľka sa následne sťažuje na neznesiteľnú bolesť. ( viď obrázok )

Stránka s obrázkom : img145.imageshack.us

Skúšali sme lubrikačný gél – šlo to pochopiteľne oveľa lepšie ako bez, ale náš problém to nevyriešilo :(

Jediná vec, ktorá ma napadá, keď na to myslím je že priateľka zrejme nie je dostatočne vzrušená a vagína sa teda nenatiahne. Na poslednú dobu sa tomu ani nečudujem, lebo je to už skoro len tak že skúsime to, možno to pôjde. Ja to nechápem :( obaja to chceme a nejde to .. keď niekto niekoho znásilní nemám pocit, že tá osoba, ktorú znásilnili by to chcela ale ide to! :( ak máte niekto podobné skúsenosti alebo mi viete na to niečo poradiť, buďte prosím takí dobrí... skúsim už asi čokoľvek ... chcem aby to šlo :( nechcem jej spôsobovať bolesť a smútok z toho, že to stále nejde, veľmi mi na nej záleží ... ale neviem s tým nič spraviť :( ... poraďte prosím ...

lucika214

áno je to možné - to bolo k tomu krčku maternice.
a skúsil si sa do nej dostať v rôznych polohách alebo vždy skúšate len klasiku?

alzbee

A nepouziva tvoja priatelka tampony pri menstruacii? lebo az ano, tak jej tam musi ist aj tvoj penis:)) vyskusajte popripade lubrikant, nech sa to riadne smyka..

AdamKrt

Tak v prvom rade, by Tvoja priatelka mala navstivit gynekologa a uistit sa, ze tam nema nieco, co brani spravnemu fungovaniu. To moze kludne byt.

To prirovnanie k znasilneniu nebolo prave na mieste, pretoze pri znasilneni pokracuje nasilnik natvrdo dalej bez ohladu na bolest druhej osoby. Cize nasilim by si ho tam mozno napchal, ale velmi by si jej ublizil. Co samozrejme asi ziadny rozumny clovek nechce.

Mozete skusit dlhsie predohry. Bude viac vzrusena, viac vlhka, viac otvorena...

Mozno sa vsak len bude jednat o to, ze partnerka tam mat hrubsie pozostatky panenskej blany, ktore je niekedy potrebne odstranit chirurgicky.

Napr. pisu o niecom podobnom tu:
www.omimine.cz

Zenu to potom moze pobolievat. Ono, ked dojde k perforacii, este tam moze mat nejake vystupky a o tie, ked sa to drie, moze je to sposobovat bolest, krvacanie.

Takze navsteva gynekologa by bola na to najvhodnejsia....