Znamienko

Príspevok v téme: Znamienko
zuzka753

Celý život mám pod dolnou perou znamienko, ale pred nejakým časom trochu zbledlo z tmavohnedej na takú bledšiu a myslím že je aj trošku väčšie. Včera ma začalo bolieť, myslela som že tam mám vedla neho iba nejakú vyrážku alebo niečo také, no niesom si tým istá, pretože tam nič nieje vidieť a nechcem to radšej vytláčať ani nič. Keď sa znamienka dotkem, tak strašne bolí. Je to normálne alebo mám isť doktorovi?

plavovlaska

Mne znamienko najskor pozrel dermatolog dermatoskopom, aby som si bola ista, ci ho vybrat, alebo nie.Bola som u MUDr.Haida z Chirkozu.
www.chirkoz.sk

dr.

Ak si este nikde nebola s tym znamienkom,mozes ma kontaktovat.
E mail:plast@post.sk .
Som plasticky chirurg znamienok som osetroval tisice. V tejto lokalite okrem zdravotneho efektu je dolezity aj esteticky.Nechces tam mat skaredu jazvu.
Dolezite je aj vybratie znemienka s dostatocne velkym lemom okolia aby bolo minimalizovane riziko recidivy.

helenehelena

Ja chodim na sledovanie znamienkak Dr.Haidovi,zaznamenava to v pocitaci a pekne si ho mozes pozriet a porovnat.Ak ti to pomoze , tu je tel.ci. 02-63530163 V priupade, ze bude nutne ho vybrat, nevahaj.Ked sa meni, uz s tym urcite treba nieco robit...

renaam

Rychlo k dermatorologovi. Treba to dat pozriet na pocitaci, aby ti to zbytocne chirurgicky neodstranovali. Na tvari sa totiz taketo rany strasne zle hoja. Mam s tym dost velku skusenost, dala som si vyrezat 4 zn na chrbe a 1 na tvari. Chrbat je v pohode, no na tvari mam po 6 rokoch skaredu cervenu jazvu. Neviem odkial si no \\\"skener na znaminka\\\" - to znamena program v pocitaci, ktory urci podla naskenovaneho znamienka ci je potrebne ho odstranit alebo nie ma Dr. Hegyova, ktora ma v Ba svoju sukromnu ambulanciu. Nechcem nikoho propagovat, ale takto mi zachranila este 30 znamienok na chrbte, na ktore povedala, ze ich zatial netreba vyberat a su uplne v poriadku a 10 znamienok na tvari. Drzim palce! /p.s. urcite sa nechaj pozriet u nejakeho dermatologa, nie je to totiz sranda/ Rena