Roaccutane ma zachranil

Príspevok v téme: Roaccutane ma zachranil
Mirec120

Takze uz ma nebavi citat, co ludia popisu a nikdy nemali brutalne akne. Trapil som sa 8 rokov, vseliake diety, masticky, vodicky a neviem, co vsetko mozne. Bolo to take zle, ze som myslel, ze uz zo vsetkym skoncujem. Bolela ma cela tvar, niekedy som sa nemohol najest. Vsetci su bohovsky mudry ako sa zbavit akne. Kr?stove rany, 8 rokov je malo? Po pol roku bratia Roaccutanu bol so mna iny clovek. Dnes je to uz tri roky a ja sa mam fajn. Krvne vysledky vynikajuce, akurat jedna velka zmena, ja zijem!!! Mam super pracu, skvelu zenu a pohodu na dusi. Ano mozno to neni najlahsi liek, ale co je lepsie, zbavit sa toho alebo cely zivot sa srat s nejakymi vodickami, mastickami a mat sebavedomie na bode mrazu. Jedina vec, ktoru lutujem je, ze som ho nezacal brat skor!

vernika

škodí nikotín nejak roaccoutanu? Môže to nejak ovplyvniť vedlajšie účinky? nefajčím pravidelne

Koľko liek ešte účinkuje v tele keď vynechám dávku?

- mira

Roacutan vás nezbavil samotného problému , len jeho vonkajšieho prejavu. Hlieny a hnis zostali vo vnútri len ich nie je vidno.

MaryLu

898: dedične akne? myslim ze nie, moji rodičia nemali s tym problem a myslim ze ani nik z ich surodencov ci rodicov. Jedine jeden z mojich troch starsich bratov mal akne, ale len par rokov, mna to uz trapi cez 10 rokov.
Momentalne Roaccutane uz neberiem, dobrala som ho pred dvoma rokmi. Tie dva polroky stacili. Pocula som o mnohych neziaducich ucinkoch co mali niektorí ludia, mne sa nastastie ziadne vazne netykali.
Teraz som stavila na dobru kvalitnu kozmetiku, HAK a snazim sa zdravo stravovat, obcas si dam zinkovu kuru, detoxikaciu organizmu a pijem vela bylinkových cajov. Nie je to uplne ciste, ale je to dobre, lepsie ako pred tym..
Ako dlho sa trapis s akne Ty? Ako sa ho este inak snazis zbavit? okrem Roaccutanu myslim :)

898

MaryLu, som podobný prípad ako ty :)...Tiež beriem teraz druhý krát po 2 rokoch.. a môžem sa ťa spýtať, či je u teba akné dedičné?

slash008

chcel by som sa opýtať či sa na roaccutane môže fajčiť marihuana. Lebo v v tom letáku také nieje nič napísané. ďakujem

MaryLu

Aj mne Roaccutane v celku pomohol. Brala som ho dva krat po pol roku s prestavkou 2 roky. Akne stale sice mam, aj ked uz len mierne. Liecba musi byt sledovana lekarom, najma vysledky krvy..
Akne je casto aj o psychike, vidim to sama na sebe. Ked mam tazsie obdobie, viac stresov, akne sa zhrosi. Ked mam klud, oddych, pohodu a som viac v prirode je to lepsie.

catherinecat

jj aj ja som mala suchost seckeho mozneho pery nos koža medzi prstami aj chrasty sa mi robili ale za ten pocit a konecne normalnu plet to stalo_