orgazmus

jozef1010

Mako : Ja som so svojou terajsou manzelkou chodil od jej 14 rokov a nakolko bola pod "zakonom" tak sme robili petting-mazlenie, erotické dotyky od pásu dolu, bez toho, že dôjde k súloži, môže však dôjsť k orgazmu .A tak som sa "tam" prstami dostaval stale viac a viac a pritom ani necitila ako sa jej pomali blanka natrhuje.A ked uz mala 16 a isli sme na ostro ziadny problem s vniknutim uz nebol. Inak treba si uvedomit ze to vnikanie musis vykonavat az vtedy ked je dostatocne vzrusena ,nakolko vtedy je prah bolesti posunuty do slabsej urovne a tie "dotyky" ktore jej na zaciatku mazlenia mozu sposobovaj bolest vo faze vzrusenia ich nemusi az tak bolestivo vnimat.

brunca

to sa da??? zahrat orgazmus??? to musi byt zenska fakt dobra herecka! kolkokrat? to je individualne a zalezi to od sikvnosti partnera.

anonym_10633

nie je tak podstatne, ci ho dosiahnes, ako to, aky zazitok z toho sexu s milovanou osobou mas. Nevymenila by som za neho ten pocit bezpecia a lasky

mako

ako možem vzrušit moju frajerku ak nemožem s nou sexovat lebo ju to ešte bolí tak to zatial odkladaaaaaaaa ona ma ešte neporušenu panensku blanu.alebo ako by sa dala prerušit panenska blana s menšou bolestou?uvitam pár trikov na menšiu bolest

nicolle

urcite nesimuluj orgazmus,lebo by si si sex vobec neuzila a podla mna aj partner by na to skor ci neskor prisiel..s partnerom mavam orgazmus ako kedy,ale zavisi to aj od toho,na co mam chut..lebo ked mam chut na divoky a experimentalny sex,tak orgazmus skor nedosiahnem,ale zato si uzijem nadherny sex..:)ked mam chut na rychle uspokojenie,tak sa spolieham na zarucene polohy-ked som na nom:)