HAK - vysadenie?

Príspevok v téme: HAK - vysadenie?
civa515

ahojte uz sa tu o tom asi vela popisalo ale chcela by som sa spytat na vas nazor. Chcela by som vysadit HAK...berem Regulon uz asi 6 rokov. Problemy nemam absolutne ziadne len v poslednej dobre rozmyslam ci to neskodi telu ked uz 6 rokov berem HAK. Je potrebne vysadit antikoncepciu po nejakom case?

sajfina

civa515 aj ja beriem regulon,presne 5 rokov,tiež nemám žiadne problémy,naopak,pomohol mi,skrátil cyklus a už nemávam také hrozné menštruačné bolesti...ja som sa na toto pýtala svojho gynekológa asi pred rokom,či nie je dobré mať pauzu,ale povedal,že to nie je vôbec potrebné,len keď budem chcieť mať bábo,tak mám aspoň 3 mesiace predtým vysadiť HAK,aby sa telo ,,preplo"do normálneho režimu a aby sa nepritrafilo viacnásobné tehotenstvo.Takže vysadzovať vôbec nemusíš.

mnamka257

pozri to, ci vysadis lieky ktore uz uzivas 6 rokov je dost zavazna vec.takze najlepsie urobis ak sa poradis so svojim gynekologom, ktory ti lieky predpisoval.

civa515

no tak dufam ze to neni nutne prerusovat:)..este si musim zistit ci regulon nema nejak vela tych hormonov ale zasa nechce sa mi to menit ked mi vyhovuje tak dlho :(

queen.emka21

ahoj, ja beriem hormonalnu anitkoncepciu uz dlho. mala som par krat prestavku ale max na dva mesiace a doktor mi povedal, ze nieje ziaden problem ked beriem lieky tak dlho, aby som otehotnela.
ja mam vsak problem s cyklom a hormonmy, ale ked to vraj nema mat vplyv na mna, tak urcite ani na teba. o ziadnom nutnom prerusovani po 3 rokoch nebola nikdy rec.

civa515

no myslim ze som mala raz polrocnu pauzu...len ma skor trapi taka vec ci mi dlhorocne ,,zranie,, hormonov nemoze sposobit nejake problemy ked budem chciet otehotniet...

kacika

ak sa nemylim tak po troch rokoch by sa mala urobit asi 3 - 4 mesacna pauza v uzivani, aby si telo oddychlo a potom sa moze znova pokracovat. tot nazor gynekologov