Prijimacky na vysoku sukromnu ?

meForMe

severanka mne nejde len o tu matiku..v brne by som mala ubytovanie,a brno ako samotne mesto ma laka..mam tam aj priatelov aj rodinu..pracovnych prilezitosti by som tam mala tiez viac..a aj keby na EUBA nebola matika,asi by som tam nesla..

katka.

Aha to som nevedela,lebo prve 3 roky sa študuje denne alebo externe a potom dalšie dva iba externae na titul Mgr. a to sa plati. Tak teraz si nie som ista. Tak si musim tu školu ešte raz pozrieť.

katka.

Ak by sa neplatilo v štatnych tak tam už davno som. Prečo vraviš, že sa neplatí?
Slovenska zdravotnicka univerzita je tiež štatna a sa tam plati.

katka.

Ale veď aj na VŠ ktora nie je sukromna sa platí za semestre. Kamaratka platila v štatnej neviem presne kolko do 20 000 to bolo za rok. Tak asi je rozdiel, že na sukromnej ja to drahšie či nie? Vlastne na všetkych VŠ v BA sa platí.

sway

Ja si zase myslim,ze v tom cestovnom ruchu tolko tu matiku potrebovat nebude:-))V predchadzajucom povolani som pocitala a analyzovala rozne vysledky a podobne,cize ano-tam sa mi ta matika hodila,ale moj sef nevedel ani zakladny vzorec pre vypocet vazeneho priemeru:-DA on bol velmi schopny manazer.Cize naozaj to nieje nutnost;-)Prakticke skusenosti..A sama si vybrala skolu,kde tej matike neprikladaju velky vyznam,cize dobre robi;-))
Ty by si si praveze mohla vybrat management,som si vsimla,ze rada diskutujes:-))Koniec koncov - ja takisto.

sever.anka

sway: ja nechodím na EU BA :D mňa manažment ani na SŠ nejak nezaujal, ale cez to všetko si myslím, že ak ide niekto na školu len kvôli tomu že tam je málo matiky, tak to môže neskôr ľutovať, a aj tak si myslím, že manažér by mal matiku ovládať :D