mykoza alebo genitalny opar?

Príspevok v téme: mykoza alebo genitalny opar?
enka105

Ahojte..potrebovala by som poradit..asi pred mesiacom sa mi urobila za uchom bolava uzlinka ušná mi dala nejake antibiotika ktore nie moc zabrali vysledky z infekcneho mam vsetky v poriadku ale to nie je ten problem ktory potrebujem vyriesit..nasledkom antibiotik som zacala citit tam dole palenie a svrbenie - mykozu. Zacala som si to natierat Canesten kremom,neprechadzalo to nastupila aj bolest tak som si kupila v lekarni tabletku mykomax to zabralo a do dvoch dni bolo vsetko ok..avsak priatel mal oparu na puse a neviem nejak rukami alebo ako sa mi to dostalo na genitialie a dostala som este aj oparu..natierala som si to zoviraxom kedze ku gynekologicke som nemohla pretoze som mala menzes ked mi skoncil tak som tam hned sla ale to uz som mala opar skoro zahojeny gynekologicka mi predpisala gyno-pevaryl 150 ale stale ked sa chcem s priatelom milovat tak ma trapia drobne bolave prasklinky pre ktore v nicom nemozme pokracovat,chcem sa spytat co by som este mala urobim gynopevaryl som dobrala vcera..este mam pockat ci sa to samo neupravi alebo?dakujem za rady

enka1005

a stači ked sa bude priatel natierat len canestenom? ci mam behnut este raz k doktorke a vypitat nieco prenho a aj ze u mna to stale pretrvava aj po tych cipkoch co mi predpisala?

skulka

Ahoj. Pri mykoze by sa mal liečiť aj partner. Na to by nemala gynekologička zabudnúť. Ja som počas tehotenstva mala často tieto problémy a vždy sa natieral aj manžel. On nemusí mať príznaky ale ty sa preliečiš a on ti to zasa vráti. Ak budeš mať častejšie problémy je aj tabletka ktorú ti môže gynekolog predpísať ale zasa aj partnerovi.Inak tie ranky sú normálne keď máš mykozu a neliečiš ju hneď.

If

Pri lecbe pochvy bys nemela sexovat, jen se ti to zhorsi... dej si sexualni pust aspon na 3 dny a pokud mas nejake prasklinky a trhlinky kuze, tak na to zkus mazat kalciovou mast, pokud uz mas opar a kvasinky vyleceny. Pokud ne, mela bys jit za gynekologem.