pomoc pre dceru

ketsut

ženy, ktoré tu píšu ti dávajú dobre rady...je vhodné s dieťaťkom cvičiť, je teraz teplo tak nechať nech si kopká rozbalené samo...a aj ty môžeš s ním troška cvičiť...je vhodné aj spinkanie na brušku..to môžeš vyskúšať...

ak dieťatko kojíš, tak davať si pozor na to čo ješ.....nie strukoviny, vajcia....

dieťa môže aj takto reagovať ak mu dávaš umelú výživu a v črevo to nechce prijať tak, ako má...skús sa teda vrátiť k bebe a uvidíš...nič tým nestratíš....

modracik

Este chcem dodat, ze je dobre aj pocvicit trosku, skrcit nozky ku brusku, davat malu aj na brusko,aj viackrat denne.Moji niekedy na brusku aj zaspali.

modracik

Treba davat pozor, co maminka zje, pokial dietatko koji.Pri kolike je dobre davat rascovy odvar, jemnucko osladeny medikom.Moja vnucka bude mat 4 tyzdne a toto jej pomaha.Ja mam 4 deti a vzdy nam to zabralo.Mamina by nemala jest syry,hlavne plesnivy, fazulu, hrach, hrusky, banany,kyslu kapustu.

zuzanama

Sab simplex nám pomohol, moja dcéra si nevedela odgrgnúť, po sab simplexe sa to napravilo. Tvoja si odgráva? V pôrodnici bolo všetko ok, mala si ju stále pri sebe? V pôrodnici si ju nedojčila? Dávaš jej papať každé 3-4 hodiny, no a nie je v tomto problém ? Možno potrebuje papať častejšie.

sisa72

v porodnici bola aj moja kludna.. neviem čim to je.. moju malu som kojila každe dve hodiny a potom som ju pol hodinu držala než si odgrgla.. a to nonstop aj v noci.. bola som tak unavená, vobec som namala na nič čas.. stale mrnčala, bola veľmi nekludná.. strašne často kakala a ja som mala nervy ked kakala zelenej farby.. stale som behala k doktorke domov, aby sa mpozrela či je to normálne.. ešte že bola taka ochotná .. a ked som po roku prestala kojit lebo ma strašne hrýzla mala dostala salmonelu.. ona mala podla mna od malička nejak oslabené tie čreva.. vtedy ale Biogaia ešte nebola..

plac

len jedno mi neide do hlavy ze v porodnici kolko krat mi ju doniesli toklo krat spala bola kluda nikdy neplakala a doma je vsetko naopak plac a neklud a tak isto jej davam jest ako oni kazde 3-4 hod.ja mi to cudne ze to v porodnici tak supar funguje

sisa72

ja by som zmenila mlieko.. asi jej nesedí...chudatko malé je mi jej luto...ja som malu kojila rok a tiež stale plakala.. mala som aj kopec mlieka aj dobre priberala.. stale bola nekludna ešte aj ked spala.. a stale plakala.. bolo to na nervy.. ked človek nevie ako pomoct..

plac

ano u lekara som s malou bola robila jej ultrazvuk brusko ma pekne volne dala nam nutrilon comfort a dnes aj kvapky sab-simplex proti naduvaniu bral to aj syn pomohlo v porodnici jej davali bebu

sisa72

skús kupit Biogaiu, su to kvapky bez chuti dava sa 5 kvapiek denne, musia byt v chladničke... môžu to aj kojenci.. su fakt super su prirodne vyskúšaj.. su to probiotika.. treba ich davat pravidelne..najdi si ohladom toho je veľa popísane na nete!!! Ak ich vyskúšaš daj vedieť...ja ich davam mojej dcere ma už 11 rokov, ale veľa som o nich čítala a mamičky si ich chvália.. myslím mamičky čo maju babatká..