Helicobacter - ako na neho inak nez antibiotikami, RNG pomoc! dik

Mrs Smith

Ahoj, ja mám dobré skúsenosti s chioskou mastichou. Je to prírodné antibiotikum používané hlavne na zničenie helikobaktera v tele. Užívajú sa 2 kapsuľe alebo pol čajovej lyžičky prášku 2 až 3 razy denne. Vždy pol hodinku pred jedlom. Na trhu ju teraz dostať aj v kombinácií s probiotikami pod názvom masticha active.

Ivka 1

Pri tazkostiach s HB pomaha pitie aloe+ antibiotika na prirodnej baze /propolisove tablety+ cesnakove tablety s tymianom/. Po ukonceni liecba a zlikvidovani helikobactera je potrebne uzivat probiotika.

agaven

no mne nepomohla strieb voda ale dceresterpt z nosa pomohla ale ja na zaludok mala som helika a nejadla som tych 7 druhov co mi predpisla na gastroskopii lebo som ich aj tak vyvratila ale tu som ras nasla ako napisal neviem pan chlap ze zajeticka horka tak som ju kupila v lekarni je to taka modra plastova flasa no a to som podla navodu pila je to no nič prijemne ale ja som sa ho s tou vodou zbavila lebo na kontrole sa pytal co som uživala a este jedno do alkoholu asi vodka to bola som si dala propolis do toho alkoholu napr. 35 prcentna vodka vcelar mi dal kvalitny propolis a dala do alkoholu asi po mesiaci co tam bol namoceny aj mam az do teras som si na lacno a vecer cucla asi tak len toto som uzivala a zabralo tak ked je zle dam vodku s propolisom aj na gastroskopii mi povedal lekar ak nechcem mat stale bacila dat na lacno dobru slivovicu a ked som povedala som som si spravila a pila povedal ze nemate nic a ci som jedla lieky ja ze nie a ked povedala co tak sa pod fuz zasmial asi tak ja len to a to som za rok mavala asi 3 krat helikob. a si tak a už 4 roky som tam nebola skuste ja mam to a s gastrom a hadicou už mam pokoj

MARISA116

ahoj ja som tiez mala helikobakter a pila som antibiotika a neviem ci pomohlo lebo som mala ist na kontrolu a nesla som

RNG

moj brat potlacil helikobakter, ktory sa mu vratil po p;ouzivani antibiotik o pol roka neskor(znovunakazenie alebo nedolieceny)
pouzivanim 4x2 lyzice koloidneho striebra.
Tak isto som tu spominal zinkove zluceniny ako doplnky, najma patentovany PepZin GI, ktory je specificky velmi ucinny na vredy sposobene helikobakterom