holenie

Príspevok v téme: holenie
renátka654

mám takú otázočku. mám 16, nikdy som sa tam dole neholila, ale rozhodla som sa, že teraz je je to čas, aby som tak urobila. ide leto, čas plaviek, bikín, tak to bude lepšie. lenže, mám taký problém, ochlpenie mi vedie až ku konečníku. nájde sa tu niekto taký kto je na tom podobne? neviem ako by som si to mala oholiť, neviem ako na to. žiletkou, pásikmi, epilátorom? mám aj epilátor, aj depilátor, aj weet, aj žiletku, tak ale netuším ako to správne oholiť, keďže nemám skúsenosti. poradíte mi? a ešteže pokiaľ to oholiť, keďže sú chlpy až po konečník? ďakujem za seriózne odpovede.

sssssss

ja by som sa chcela spytat ci niekto nevie aj o nejakej dlhodobejšej depilacie "tam dole" ... nebavi ma to totiž stále holit dookola a neviem práve či by to s depilátorom bol najlepší nápad, najma na pyskoch by to podla mna asi dost bolelo... a bojím sa že sa nejak vytratila aj vzrušivost pyskov... ved aj pri trhaní obočia bolest časom sa vytrati...len či sa aj vzrušivost nevytrati...

usiak

po holeni nieco na ukludnenie pokozky je velmi uzitocne. len tak pre zaujimavost aj ja ako chalan pouzivam, konkretne balzam po holeni :)

Pity

Zdravim, ja tiez odporucam ziletku. Po všetkom čo napísala Pusinka_OO, tak ja este poradim pouzit telove mlieko po oholeni pre lepsi pocit bez svrbenia.

pusinka_OO

renátka654: zlato, urcite nie epilatorom ani depilatorom a weet je velmi alergeny, vela dievcat sa po nom strasne vyhadze a zapali sa im chazdy jeden chlpok - teda miesto kde chlpok bol.

odporucam ziletku ale nezabudni si kupit kvalitnu penu na holenie, a po holeni sa umi este mydlom na intimne partie.

samotne holenie: no, ak nechces aby ti chlpky zarastali tak z vonkajsej strany - teda tej pod brusokm odporucam NEholit proti smeru na velkych pyskoch mozes proti smeru a aj z vnutornej strany velkych pyskov. a na tvoju otazku kazda baba ma ochlpenie az po konecnik a aj okolo konecnika, je estetickejsie a hlevne hygienickejsie sa oholit aj tam.

kedze sa neholis - neviem asi este nemavas sex - lebo v dnesnej dobe sa to uz jednoducho nenosi, a vacsine chlapom sa to nepaci. ak by ta chalan lizal alebo robil do analu tak sama asi uznas ze to vyzera lepsie.

normalne si cupnes a oholis sa. mozes si zobrat aj zrkadlo - ja som tak zacinala z holenim

+ moj priatel mi hovorieva ze miluje ked ju mam do hladka, a ze sa mu tak aj viac paci oralny sex.

dufam ze som ti poradila :) vela stastia