Ako Pribrat?

lyla

inak zo stresu sa len chudne (až na ľudí ktorí sa v stresových situáciách prejedávajú), takže ,,take it easy´´, kašli na blbé poznámky, hlavne aby si bola zdravá...

ala92

Ahoj, ja som mala podobny problem, mam 171cm a mala som len 42 kg, všetci ma hnali do nemocnice a ked videli že jem viac ako ostatni, tak ma s nepochopenim poslali domov...ale endokrinologička to nemohla strpet a chceli ma poslal do BA, nejakej liečebne pre anorektičky... bola som deviatačka a mala som pred monitorom, nemohla som len tak odist... vtedy po dlhom prosikani som mamu prehovorila aby ešte vyčkala a naštastie mi verila, že nemam anorexiu ani bulimiu a že to zvladnem sama, dnes mam 56kg a vyzeram normalne.Skús tie B VITAMINY, PANGAMIN a hlavne stale papaj, len tak pre chut, kludne aj druhe večere, maš asi rovnako rychle spalovanie... Pomohli mi sušene figy /min.pol balíčka hodinu pred spaním/, horká čokoláda, koláčiky /tiež som nechcela nezdravo sa stravovat- pripravovala som si ich sama z celozrnnej muky/, ovocie, medík, skús všelijaké kaše instantne nasladko s medom, aj poobede len tak pre chut... A hlavne sa nevaž často, stačí raz za 2 mesiace...mne to pomohlo a teraz sa nemusim bat že na mna ludia ukazuju aka som vychudlá :D skús a potom povedz ako si dopadla!! držím palčeky!!

malinka10

brala som aj b12 aj pangamin bola som na lieceni a stale som chudla teraz pouzivam pripravky zo www.abczdravie.tym.sk apribrala som 3kila sice ma to nieco stoji ale som stym spokojna

martinaT

tak skus kupit tie vitaminyB12,alebo pangamin...to nutka k jedlu a doda ti aj spravne vitaminy...pri najhorsosom chod za lekarkou ench ti da recept na nutridrink...velmi zasity ale je fajny:))

Women -_-

jj..myslim že mam to v genoch...ale moc ma to traapi )): ...no jo...ked mam menzes citim k jedlu odpor...a vtedy dost zhodim )):

martinaT

ahoj a ako to zhodis?ved pocas menzesu ma dievca vecsie chutky na jedlo nie?ci ty chut do jedla pocas menzesu nepocitujes?...ked nie tak skus si kupit vitamin B12,alebo pangamin malo by pomoct..ked nepomoze su aj nahrady stravy ako NUTRIDRINK a B12ky vo forme iniekcie...chuda si od malicka?