Urieknutie

Príspevok v téme: Urieknutie
šalotka

Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?

zizuska

ja na taketo veci absolutne neverim. aj moj priatel vcera prisiel z vonku a tvrdil, ze ho uriekli, ze nejaka zena po nom zazerala a bolo mu zle. potom zistil, ze len zjedol volaco pokazene. vsetko ma svoje vysvetlenie.

Julca86

Ak Vás uriekli tak odporúčam umyť sa v čistci! Osobne mi to vždy pomôže. Pre istotu máme doma vždy jeden sáčok po ruke. Ak by ste potrebovali ho odnekial kupiť tak slovenský čistec som objavila na
www.najlepsicaj.sk

lukatina

a to ako zistim ze som urieknuta? ved to kazdy moze byt kazdy ma nejake problemy a to uz musi byt urieknuty ci ako to je vlastne?

Monikasu

Ahoj pisem naodpoved j111 das mi kontakt na toho cloveka ja mam ties take problemi a neviem si radi porob aleb uriek pomozes mi dakujem.

Logan

Neberte to všetci v zlom, ale ako ste vedeli ze je to prave toto? mam mensie problemi a kamoska mi spominala nieco taketo... len neviem ci je to ono alebo nie... ako to zistim???

cloe

Ja som mala porobenie (urieknutie ) Bola som stale slaba a ospala,prestalo sa mi darit v zivote a smola sa mi stale lepisla na paty.Nasla som na internete stranku kaitan.sk pana Kaitana a napisala mu,poslal mi bezplatne techniku kde som zistila ze mam skutocne porobenie,zaplatila som mu a pustili sme sa do spoluprace,o par dni to zacalo byt uz omnoho lepsie a dnes musim povedat ze mu velmi dakujem a je to obrovska zmena k lepsiemu,jednoznacne odporucam.